Home / šport / KHL / HC Slovan stále čaká na zámorskú posilu, Stewart nepricestoval do Bratislavy a nedvíha telefón

HC Slovan stále čaká na zámorskú posilu, Stewart nepricestoval do Bratislavy a nedvíha telefón

BRATISLAVA 3. októbra (WebNoviny.sk) – Kanadský hokejový útočník Chris Stewart, ktorý sa počas minulého týždňa dohodol na spolupráci s bratislavským Slovanom, mal v stredu dopoludnia pricestovať do slovenskej metropoly.

V útrobách ZŠ Ondreja Nepelu ho čakali mediálne povinnosti, no urastený forvard sklamal novinárov v zaplnenej mixzóne.

Nepristál vo Viedni

Tridsaťročný hráč s bohatými skúsenosťami z NHL sa v stredu ráno nedostavil na viedenské letisko a vedeniu účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) o sebe nedal nič vedieť.

„Čakal ho tam človek z nášho manažmentu viac ako dve hodiny, no jeho nebolo,” povedala prítomným novinárom PR manažérka HC Slovan Bratislava Veronika Némethová.

Nedvíha telefón

„Belasí“ sa pokúšali so Stewartom spojiť telefonicky, ale Kanaďan nezdvihol telefón. Hráčov agent podľa informácií webu Hokej.sk potvrdil Slovanu, že Stewart si zariadil potrebnú dokumentáciu a v stredu po deviatej ráno mal pristáť na letisku vo Viedni. Zamestnanec bratislavského klubu ho tam čakal s ceduľkou v ruke, ale márne.

Stewart odohral v zámorskej NHL v základnej časti 652 zápasov s bilanciou 160 gólov a 161 asistencií. V play-off pridal 39 štartov a 11 bodov (6+5).

V roku 2006 ho draftovalo Colorado v prvom kole z 18. miesta. Počas dvanástich sezón hral aj za Calgary Flames, Minnesotu Wild, Anaheim Ducks, Buffalo Sabres a St. Louis Blues. Kariérne maximum dosiahol v sezóne 2009/2010, keď nazbieral v Colorade 64 bodov.

Viac k témam: Chris Stewart, HC Slovan Bratislava, KHL Kontinentálna hokejová liga, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – HC Slovan stále čaká na zámorskú posilu, Stewart nepricestoval do Bratislavy a nedvíha telefón © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *