Home / POLITIKA / Jakubec: Pellegrini by sa nemal tajiť svoju orientáciou

Jakubec: Pellegrini by sa nemal tajiť svoju orientáciou

Úspešný spevák strednoprúdových šlágrov a neúspešný kandidát na bratislavského župana Martin Jakubec neprestáva prekvapovať ani v poslednú septembrovú nedeľu predposledného roku prezidentovania Andreja Kisku. Jakubec svoj nikdy nekončiaci boj o funkciu prezidenta SR nevzdáva a marketingovo žhaví svoje fanúšičky pravidelne na svojom FB profile.

Aj keď je otázne, či cieľová skupina jeho obdivovateliek v nedeľu doobedu sedí pred počítačom a sleduje fejsbuk alebo sedí v prvej lavici v Chráme božom Krista Pána Krstiteľa?

Každopádne Jakubec privádza do zúfalstva svojimi vyhláseniami politických konkurentov.

Predovšetkým premiér Pellegrini má údajne vážne obavy, že Jakubec odhalí jeho orientáciu. Akú orientáciu podľa Jakubeca premiér tají?

V DENNÍKu POLITIKA sa už síce vyjadroval jeden z odpadlikov strany Smer o premiérovi Pellegrinim ale je objektívnym faktom je, že napriek účasti SNS vo vláde a predsedníctvu slovenského CHE GUEVARU  vo výbore NR SR pre európske záležitosti sa zahraničnopolitická orientácia Slovenska za vlády Petra Pellegriniho na západ nemení.

Požiadali sme o vysvetlenie Martina Jakubeca k čomu smerujú jeho narážky na orientáciu premiera Pellegriniho a v prípade, že sa vyjadrí prinesieme jeho stanovisko čitateľom DENNÍKa POLITIKA  v plnom znení.

Ďakujeme Martinovi za zaujímavý typ na glosu.

Vaše TIPY do DENNÍKa POLITIKA zasielajte na email: TIPYdoDENNIKA@dennikpolitika.sk  alebo formou SMS na 0950 857 893

Marian Zaboj

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *