Home / šport / Futbal / Video: Neymar pri striedaní objal plačúceho chlapca a daroval mu svoj dres

Video: Neymar pri striedaní objal plačúceho chlapca a daroval mu svoj dres

PARÍŽ 24. septembra (WebNoviny.sk) – Keď Brazílčan Neymar opúšťal v 90. min ihrisko v súboji francúzskej najvyššej futbalovej súťaže Rennes – Paríž. St. Germain (1:3), nečakane k nemu pribehol chlapec a so slzami v očiach sa dožadoval jeho dresu.

Neymar malého fanúšika objal, vyzliekol si biely dres s číslom 10 a venoval mu ho. Na štadióne Roazhon Park v tej chvíli začal prevládať potlesk nad piskotom.

Odporúčame:
FIFA chystá revolúciu, špeciálny algoritmus vypočíta hodnotu hráča aj províziu pre agenta

Chlapca odviedli štyria príslušníci bezpečnostnej služby, ktorý medzitým pribehli na „miesto činu“. Najdrahší hráč sveta Neymar v zápase neskóroval, pripísal si len jednu gólovú asistenciu.

Na celej situácii je zaujímavé, že niečo podobné sa udialo aj pred troma týždňami po víťaznom zápase PSG na ihrisku nováčika Ligue 1 v Nimes (4:2), chlapec sa volal Zakaria.

„Koľko chlapcov sa ešte inšpiruje Zakariom a vypýtajú si takýmto spôsobom dres od ikony parížskeho klubu? Zakaria si založil účet na instagrame, aby sa verejne poďakoval Neymarovi. Učiní tak aj chlapec z Rennes?,“ pýta sa na svojom webe ESPN.

Viac k témam: Ligue 1, Neymar, PSG Paríž St. Germain, Stade Rennais FC
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Neymar pri striedaní objal plačúceho chlapca a daroval mu svoj dres © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *