Home / SLOVENSKO / Z obzvlášť závažného zločinu vraždy ide obvinený senior do väzby

Z obzvlášť závažného zločinu vraždy ide obvinený senior do väzby

TRNAVA 19. septembra (WebNoviny.sk) – Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinený 77-ročný muž zo Serede ide do väzby, rozhodol o tom sudca Okresného súdu v Trnave.

Dôvodom je obava, že ujde a bude sa skrývať, ale aj obava z pokračovania v trestnej činnosti. Dôchodca podľa doterajších zistení polície v sobotu v Seredi strieľal na 57-ročného suseda, ten na následky strelných zranení zomrel. Proti uzneseniu súdu podal obvinený sťažnosť, rozhodovať o nej bude Krajský súd v Trnave.

Odporúčame:
Špeciálny prokurátor Kováčik hovoril s europoslancami o vražde novinára Kuciaka a jeho snúbenice

Keď policajti obvineného muža privádzali pred sudcu, svoju vinu rázne popieral. Pripustil, že počul tri výstrely, ale v mieste, kde býva, je podľa neho streľba takmer na dennom poriadku. Potvrdil tiež, že so zastreleným mužom mali zlé vzťahy. V prípade uznania viny súdom mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Viac k témam: streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Z obzvlášť závažného zločinu vraždy ide obvinený senior do väzby © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové obdobie 2014-2020.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *