Home / SLOVENSKO / Medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji bude obmedzená premávka, vodičov žiadajú o zvýšenú pozornosť

Medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji bude obmedzená premávka, vodičov žiadajú o zvýšenú pozornosť

BRATISLAVA 19. septembra (WebNoviny.sk) – Medzi obcami Bernolákovo a Ivanka pri Dunaji na ceste I/61 budú od štvrtka 20. septembra od 09:00 do 30. septembra dopravné obmedzenia, upozornil Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Doprava bude obmedzená pre veľkoplošnú opravu cesty od križovatky Bernolákovo – Trnavská III/1048 po križovatku Triblavina, od km 16,500 do km 20,500. Premávka bude zachovaná striedavo v jednom smere v závislosti od postupu vykonávaných prác. Agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Odporúčame:
Érsek je nespokojný s postupom prác na diaľnici D1, navrhol zriadiť komisiu pre zrýchlenie procesu

Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením, prenosnou cestnou dopravnou signalizáciou vo večerných hodinách a počas dňa osobami vykonávajúcimi práce na ceste spojené s jej opravou. „Vodičov v tejto súvislosti žiadame, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, prípadne na prejazd využili podľa možnosti iné trasy,“ uviedla Slamková v tlačovej správe.

Viac k témam: dopravné obmedzenia
Zdroj: Webnoviny.sk – Medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji bude obmedzená premávka, vodičov žiadajú o zvýšenú pozornosť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet

Televízory sú súčasťou domácností už dlhú dobu a ich pôvodná funkcia na sledovanie živého televízneho vysielania sa výrazne rozširuje o ďalšie funkcie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *