Home / šport / Tenis / Osaková v Tokiu „pozametala kurt“ s Cibulkovou, osemfinálový zápas netrval ani hodinu

Osaková v Tokiu „pozametala kurt“ s Cibulkovou, osemfinálový zápas netrval ani hodinu

TOKIO 19. septembra (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Dominika Cibulková prehrala s Japonkou Naomi Osakovou nasadenou ako treťou hladko 2:6, 1:6 v 2. kole dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v japonskom Tokiu (dotácia 799 000 USD, tvrdý povrch).

Víťazka mala pomer es a dvojchýb 10-0, zdolaná hráčka 0-5. Cibulková sa počas celého zápasu nedostala k jedinému brejkbalu, ale o svoje podanie proti strojovo hrajúcej súperke prišla päťkrát.

Odporúčame:
Cibulková po boji vyradila Hibinovú a v osemfinále v Tokiu vyzve víťazku US Open

Cibulková bola od začiatku takmer bez šance proti sebavedomej, tvrdo a presne hrajúcej Osakovej. Japonka v prvom sete nastrieľala osem es, z toho tri za sebou v poslednom geme za stavu 5:2. Slovenská tenistkami sa snažila držať krok v agresivite, ale najmä na podaní a vo víťazných úderoch bol zrejmý rozdiel medzi oboma hráčkami.

Ani v druhom sete sa obraz hry nezmenil, a tak 29-ročná Cibulková podľahla o 8 rokov mladšej Osakovej aj v druhom vzájomnom zápase a po dvoch rokoch opäť v osemfinále Tokiu 2:6, 1:6. Japonka premenila prvý mečbal tak, že jej súperka „vyhodila“ bekhend za základnú čiaru.

Tokio – dvojhra žien – 2. kolo (osemfinále)

Naomi Osaková (Jap.-3) – Dominika Cibulková (SR) 6:2, 6:1 za 59 minút

Viac k témam: Dominika Cibulková, Naomi Osaková, WTA Tour
Zdroj: Webnoviny.sk – Osaková v Tokiu „pozametala kurt“ s Cibulkovou, osemfinálový zápas netrval ani hodinu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na vrchole tenisových rebríčkov nie je nič nové, jednotkami zostali Djokovič a Swiateková

Slovenskou mužskou singlovou jednotkou je naďalej Lukáš Klein, ktorý sa posunul zo 128. na 116. pozíciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *