Home / šport / Futbal / Polícia chystá opatrenia pred zápasom Európskej ligy, Spartak Trnava doma hostí Anderlecht Brusel

Polícia chystá opatrenia pred zápasom Európskej ligy, Spartak Trnava doma hostí Anderlecht Brusel

TRNAVA 19. septembra (WebNoviny.sk) – Polícia v súvislosti s futbalovým zápasom Európskej ligy Spartak Trnava – RSC Anderlecht Brusel vo štvrtok 20. septembra v čase približne od 16:30 do 20:30 uzatvorí Kollárovu ulicu v Trnave v úseku od budovy Právnickej fakulty po vjazd do podzemných garáží City Areny.

Od približne 18:00 do 20:30 bude Kollárova ulica uzatvorená už od križovatky s Hospodárskou a Dohnányho ulicou. Zápas 1. kola Európskej ligy Spartak Trnava – Anderlecht Brusel má úvodný výkop na Štadióne Antona Malatinského o 21:00. Kollárova ulica je spojnicou zo železničnej a autobusovej stanice k štadiónu.

Odporúčame:
Európska liga (play-off): Spartak Trnava zvládol odvetu s NK Olimpija Ľubľana a postúpil do skupinovej fázy

Uzatvorenie Kollárovej ulice sa môže podľa trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej meniť podľa aktuálnej bezpečnostnej situácie. Polícia žiada obyvateľov, aby s uvedenými obmedzeniami už vopred rátali. Do starej časti mesta, teda na Vajanského, Hlavnú a niektoré ďalšie ulice, sa budú môcť dostať z Hospodárskej ulice cez Námestie SNP.

V centre Trnavy bude vo štvrtok 20. septembra opäť platiť aj zákaz predaja a pitia nápojov s obsahom alkoholu vyšším ako 4,1 percenta. V praxi to znamená, že v čase od 15:00 do polnoci bude povolené z alkoholických nápojov len desaťstupňové pivo. Zákaz platí nielen pre reštaurácie či bary, ale alkoholické nápoje nemôžu predávať ani predajne potravín.

Viac k témam: alkohol, Anderlecht Brusel, Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, Polícia SR, Štadión Antona Malatinského
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia chystá opatrenia pred zápasom Európskej ligy, Spartak Trnava doma hostí Anderlecht Brusel © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *