Home / šport / Hokej / Video: Začal sa predaj lístkov na MS v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach

Video: Začal sa predaj lístkov na MS v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach

BRATISLAVA 19. septembra (WebNoviny.sk) – V stredu od 9.19 h. sa začali predávať lístky na budúcoročné majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji na Slovensku. Okrem Bratislavy budú turnaj od od 10. do 26. mája 2019 hostiť aj Košice, kde budú hrať v základnej A- skupine slovenskí hokejisti.

Balíček na všetky súboje Slovákov

Od 19. septembra 2018 je možné kúpiť si rôzne balíčky vstupeniek vrátane denných lístkov na súboje základnej skupiny. Slováci v košickej Steel Areene v základnej A-skupine vyzvú Kanadu, USA, Fínsko, Nemecko, Dánsko, Francúzsko a Veľkú Británia.

Odporúčame:
Aktualizované: Slováci spoznali svoj program v A-skupine na domácich MS v hokeji 2019

„V úvodnej časti pôjde do predaja 30% lístkov. Predpokladáme, že zápasy slovenskej reprezentácie i ďalších divácky atraktívnych tímov budú veľmi rýchlo vypredané, a to možno už v nasledujúcich týždňoch či mesiacoch. Fanúšikom preto odporúčame, aby nečakali na február, kedy sa budú predávať samostatné lístky na jednotlivé zápasy, ale vstupenky si zabezpečili čím skôr. Môže sa totiž stať, že na budúci rok sa k nim už nemusia dostať,“ prezradil začiatkom septembra šéf SZĽH Martin Kohút.

Najlacnejšiu vstupenku na súboje tímu SR bude možné získať za 60 eur, o niekoľko eur lacnejšie vyjde alternatíva so zakúpením balíčka na všetky súboje Slovákov v základnej A-skupine v Košiciach – účasť na 7 stretnutiach vyjde na 380 eur (balíček Follow YourTeam, pozn.).

Permanentka na všetkých 34 zápasov

V decembri 2018 organizátori spustia predaj denných lístkov na vyraďovaciu fázu a od februára 2019 sa v predaji ocitnú vstupenky na jednotlivé stretnutia. Vstupenka na jeden zápas v základnej skupine bude v dvoch cenových kategóriách – od 20 do 75 eur pre 1. kategóriu a od 10 do 60 eur pre 2. kategóriu.

Odporúčame:
Video: Fanúšikovia rozhodli o mene maskota MS v hokeji 2019 na Slovensku

Vyraďovacie stretnutia sa uskutočnia v Bratislave s výnimkou dvoch štvrťfinálových duelov, ktoré sa budú hrať v Košiciach. V play-off sa cena za vstupenku na jednotlivé súboje bude pohybovať od 70 eur (všetky štvrťfinále, II. kategória) až po 350 eur (finále, I. kategória).

Permanentka na všetkých 34 zápasov bude k dispozícii za 2050 alebo 1590 eur, dovedna 30 duelov v Košiciach za 1355 alebo 1015 eur, všetko v závislosti od kategórie.

Najlacnejší lístok na MS 2019 bude stáť 10 eur a pôjde o lístok na súboj Francúzsko – Veľká Británia v Košiciach a meranie síl Rakúska s Talianskom v bratislavskej B-skupine.

Viac k témam: Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2019
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Začal sa predaj lístkov na MS v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *