Home / SLOVENSKO / V Lipanoch horela stodola a zahynul muž, hasiči zasahovali aj pri núdzovom pristátí lietadla

V Lipanoch horela stodola a zahynul muž, hasiči zasahovali aj pri núdzovom pristátí lietadla

LIPANY/VEĽKÝ ŠARIŠ 14. septembra (WebNoviny.sk) – Usmrtenú osobu našli v piatok pri požiari stodoly v Lipanoch. Ako agentúru SITA informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Prešove, smrť muža nastala pravdepodobne v dôsledku požiaru.

Podľa operačného dôstojníka zisťujú príčinu vzniku požiaru. Na mieste zasahuje šesť hasičov z Lipian a Sabinova, ako aj členovia Dobrovoľných hasičských zborov z Lipian, Rožkovian a Červenice.

Odporúčame:
Foto: Hasiči už 24 hodín bojujú s rozsiahlym požiarom lesa v Polomke (aktualizované)

Hasiči v piatok zasahovali aj pri núdzovom pristáti motorového lietadla vo Veľkom Šariši, časti Kanaš, kde začiatkom júla pri havárii vrtuľníka zahynul vo veku 63 rokov známy prešovský podnikateľ Marián Troliga.

V tomto prípade si lietadlo Apollo Fox pri pristáti poškodilo podvozok, no jeho dvojčlenná posádka vyviazla bez zranení. Na mieste zasahovalo šesť hasičov z Prešova s tromi kusmi techniky.

Viac k témam: hasiči, lietadlo, požiar
Zdroj: Webnoviny.sk – V Lipanoch horela stodola a zahynul muž, hasiči zasahovali aj pri núdzovom pristátí lietadla © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na muníciu pre Ukrajinu sa vyzbieralo už viac ako 3,5 milióna eur. O slovenskej zbierke píšu aj zahraničné médiá

Zbierka na múniciu pre Ukrajinu bude aj naďalej pokračovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *