Home / šport / Futbal / Zverejnili ceny lístkov na zápas Ligy národov medzi Slovenskom a Českom

Zverejnili ceny lístkov na zápas Ligy národov medzi Slovenskom a Českom

BRATISLAVA 13. septembra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový zväz (SFZ) prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky oznámil fanúšikom národného tímu trénera Jána Kozáka, že vo štvrtok 13. septembra od 14.00 h sa začne predaj vstupeniek na domáci duel proti Česku v 1. skupine B-divízie novovytvorenej európskej Ligy národov 2018/2019, ktorý sa odohrá v sobotu 13. októbra od 15.00 h na Štadióne Antona Malatinského – City Arene v Trnave.

Dve cenové relácie

Lístky na spomenutý blížiaci sa zápas proti tradičnému rivalovi sú v dvoch cenových reláciách – za 30 eur (1. kategória – pozdĺžne tribúny) a 18 eur (2. kategória – tribúny za bránkou) – bez nároku na zľavy. Každý musí mať platnú vstupenku, aj dieťa bez ohľadu na vek.

Odporúčame:
Karel Jarolím už nie je trénerom českej reprezentácie, osudný sa mu stal debakel v Rusku

Na jeden nákup je možné zakúpiť si maximálne štyri vstupenky. Záujemcovia o bezplatný lístok ZŤP-S vozičkár + 1 sprievod musia písomne kontaktovať SFZ emailom na adresu vstupenky@futbalsfz.sk, vzhľadom na obmedzenú kapacitu sektora 24 však nie je možno vyhovieť každej požiadavke.

Predajcovia Maxiticket a Ticketmedia

Slovenský futbalový zväz upozorňuje fanúšikov, že výhradným predajcom lístkov zakúpených online na spomenutý duel Slovensko – Česko sú MAXITICKET a TICKETMEDIA.

„Rôzne ticketingové portály môžu mať v ponuke vstupenky na zápas Slovensko – Česko, dokonca za rôzne ceny. Výhradným predajcom lístkov na tento súboj sú MAXITICKET a TICKETMEDIA. Za pravosť vstupeniek zakúpených inde Slovenský futbalový zväz neručí,“ uvádza sa na webe SFZ.

Viac k témam: česká futbalová reprezentácia, Liga národov, slovenská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Zverejnili ceny lístkov na zápas Ligy národov medzi Slovenskom a Českom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *