Home / šport / Cyklistika / Daniel Martin odstúpil z Vuelty a odcestoval za manželkou, ktorá čoskoro porodí dvojičky

Daniel Martin odstúpil z Vuelty a odcestoval za manželkou, ktorá čoskoro porodí dvojičky

SALAMANCA 4. septembra (WebNoviny.sk) – Írsky cyklista Daniel Martin predčasne odstúpil zo 73. ročníka pretekov Vuelta a Espaňa.

Po deviatich etapách figuroval až v šiestej desiatke výsledkovej listiny a nemal ambície na umiestnenie v popredí po náročnej Tour de France. Preto uprednostnil rodinu a odcestoval za manželkou, ktorá v najbližších dňoch privedie na svet dvojičky. UAE Team Emirates o tom informoval prostredníctvom tlačovej správy.

Odporúčame:
Peter Sagan bol počas prvého týždňa Vuelty aktívny, má na konte tri pódiové umiestnenia

„Po konzultácii s mojim tímom a lekármi sme dospeli k rozhodnutie, že najlepším riešením bude odcestovať domov do Andorry, kde budem podporovať tehotnú manželku, ktorá očakáva narodenie dvoch dcér,“ vyjadril sa 32-ročný Martin, ktorý nebude figurovať na štarte utorkovej 10. etapy.

Skvelý klasikár a bojovník Martin neprišiel do Španielska s cieľom bojovať o pozície v elitnej desiatke. Jeho úlohou bolo pomáhať lídrovi Fabiovi Aruovi, ktorý je po prvom týždni Vuelty na 11. mieste. Ír absolvoval v júli v plnej záťaži Tour de France, kde vyhral jednu etapu a v celkovom hodnotení obsadil 8. priečku.

Viac k témam: Daniel Martin, UAE Team Emirates, Vuelta
Zdroj: Webnoviny.sk – Daniel Martin odstúpil z Vuelty a odcestoval za manželkou, ktorá čoskoro porodí dvojičky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Peter Sagan musí v Taliansku podstúpiť na operáciu, trápia ho problémy so srdcom

Operácia môže nabúrať Saganove plány počas Olympijských hier v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *