Home / šport / KHL / Kontinentálna hokejová liga má nový bodovací systém, používa sa aj v NHL

Kontinentálna hokejová liga má nový bodovací systém, používa sa aj v NHL

MOSKVA 28. augusta (WebNoviny.sk) – Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa tesne pred začiatkom základnej časti sezóny 2018/2019 chystá zmeniť bodovací systém. Kým doteraz v nadnárodnej súťaži s vedením v Moskve sa za triumf v riadnom hracom čase udeľovali tri body, za každý iný triumf dva body, prehru v predĺžení či po samostatných nájazdoch jeden bod a pri prehre v riadnom hracom čase tímy zostali bez bodu, nový systém by mal kopírovať bodovanie v zámorskej NHL.

Odporúčame:
Teším sa na novú výzvu a prvý tréning, hovorí nová akvizícia HC Slovan Bratislava Éric Gélinas

Znamená to, že za akýkoľvek triumf klub získa dva body, za prehru v predĺžení alebo nájazdoch jeden bod a neúspech v riadnom hracom čase zostane bez bodového zisku.

Odporúčame:
Slovan Bratislava mení začiatky zápasov v KHL, chce prilákať rodiny s deťmi

Ako referuje portál Championat.com s odvolaním sa na tlačové oddelenie súťaže, výsledky hlasovania členov Rady riaditeľov KHL o možnom zavedení tejto zmeny sa očakáva v piatok 31. augusta, teda iba jeden deň pred začiatkom základnej časti súťaže.

Viac k témam: bodovací systém, KHL Kontinentálna hokejová liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Kontinentálna hokejová liga má nový bodovací systém, používa sa aj v NHL © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *