Home / šport / Futbal / Video: Mourinho po prehre vypenil, sarkasticky si „podal“ reportérku po otázke o chémii medzi hráčmi

Video: Mourinho po prehre vypenil, sarkasticky si „podal“ reportérku po otázke o chémii medzi hráčmi

MANCHESTER 20. augusta (WebNoviny.sk) – Už v 2. kole anglickej Premier League futbalisti Manchestru United prehrali na trávniku Brightonu (2:3) a ich tréner José Mourinho v pozápasovom rozhovore s redaktorkou TV beIN Sports dal zjavne najavo svoju frustráciu.

Otázka o „chémii“ medzi hráčmi

Kontroverzný Portugalčan dostal od Carrie Brownovej otázku o možnom poškodení vysokej reputácie ManUtd, na ktorú úsečne odpovedal frázou: „Urobili sme chyby a zaplatili sme za ne.“

Odporúčame:
Manchester City nadelil „šestku“ Huddersfieldu, „červení diabli“ zakopli v Brightone

Potom sa reportérka spýtala Mourinha, aký je jeho názor na chýbajúcu „chémiu“ medzi hráčmi jeho mužstva na ihrisku a to už 55-ročný rodák zo Setúbalu sarkasticky „vypenil“.

„Vy zrejme musíte robiť svoju prácu fantasticky, keď z vašej pozície v hľadisku vidíte a hovoríte o chýbajúcej chémii medzi hráčmi,“ odvetil. Carrie Brownová sa snažila zostať pokojná, a tak sa ešte raz opýtala na Mourinhov názor na zápas a dočkala sa rovnakej odpovede ako pri prvej otázke: „Urobili sme chyby a zaplatili sme za ne.“

Mourinho is not happy. #beINPL #BHAMUN #MUFC pic.twitter.com/DxuRPymicf
— beIN SPORTS (@beINSPORTS) 19. augusta 2018

Neville skritizoval defenzívnu štvoricu

Tri góly v jednom zápase Premier League inkasoval Manchester United po prvý raz od októbra 2016. Aj preto sa v anglických médiách začala kriticky skloňovať najmä obrana tímu z Old Traffordu.

„Stred obrany bol rozglejený a to sa v Premier League nesmie stať. Eric Bailly a Victor Lindelöf boli slabí. A to sú hráči, ktorých si vybral sám Mourinho,“ postrehol Gary Neville, bývalý reprezentant a dnes expert Sky Sports. „Defenzívna štvorica ManUtd nemá na to, aby vyhrala Premier League. Medzi stopérmi chýba autorita, všetko sú to voľby z druhej kategórie,“ dodal Gary Neville.

United dostali tri góly od Brightonu v rozpätí 20 minút prvého polčasu a odpovedali v tom čase len jedným presným zásahom. V nadstavenom čase druhého polčasu už len z pokutového kopu hostia znížili na konečných 2:3. Informácie zverejnil aj český web isport.blesk.cz.

Viac k témam: José Mourinho, Manchester United, Premier League
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Mourinho po prehre vypenil, sarkasticky si „podal“ reportérku po otázke o chémii medzi hráčmi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *