Home / šport / Futbal / Video: Premiéra Ronalda v Serie A priniesla aj dramatický moment, brankár Chieva ho vtipne okomentoval

Video: Premiéra Ronalda v Serie A priniesla aj dramatický moment, brankár Chieva ho vtipne okomentoval

VERONA 20. augusta (WebNoviny.sk) – Premiéra portugalského futbalistu Cristiana Ronalda v najvyššej talianskej súťaži v drese Juventusu Turín priniesla aj jeden dramatický moment.

Odporúčame:
Hamšíkov Neapol otočil zápas z 0:1 na 2:1, Juventus s Ronaldom vydrel víťazstvo 3:2

Tesne pred koncom sobotňajšieho stretnutia 1. kola Serie A 2018/2019 na ihrisku Chieva Verona za stavu 2:2 sa 33-ročný rodák z Madeiry zrazil s domácim brankárom Stefanom Sorrentinom. Skúseného 39-ročného brankára museli previezť do nemocnice a prepustili ho v nedeľu ráno so zlomeninou nosa a početnými modrinami na ľavom ramene a krku.

Odporúčame:
Cristiano Ronaldo pri ligovom debute za Juventus bez gólu, ale s víťaznou premiérou

Niekdajší gólman AEK Atény či FC Turín si po nepríjemnej situácii dokázal zavtipkovať, keď na twitteri pod uverejnenú fotografiu napísal: „Ďakujem za vaše podporujúce správy, náklonnosť a úctu. Sme fantastické mužstvo a takmer sme dosiahli úspech. CR7 ma celého dostal.“

Juventus napokon vo Verone triumfoval 3:2, rozhodujúci gól Federica Bernardeschiho v nadstavenom čase druhého dejstva inkasoval už Sorrentinov náhradník Andrea Seculin.

Viac k témam: Chievo Verona, Cristiano Ronaldo, Juventus Turín, Serie A, Stefano Sorrentino
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Premiéra Ronalda v Serie A priniesla aj dramatický moment, brankár Chieva ho vtipne okomentoval © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *