Home / SVET / Zamestnanec začal strielať po svojich kolegoch v kancelárii muftiho, dvaja umreli

Zamestnanec začal strielať po svojich kolegoch v kancelárii muftiho, dvaja umreli

ANKARA 17. augusta (WebNoviny.sk) – Dvaja ľudia prišli o život v tureckom meste Tercan v provincii Erzincan na východe krajiny, keď zamestnanec kancelárie miestneho moslimského duchovného začal strieľať na svojich kolegov.

Potom obrátil zbraň proti sebe a neúspešne sa pokúsil spáchať samovraždu. Piati ľudia vrátane strelca pri piatkovom incidente utrpeli zranenia. Obeťami sú zamestnanci kancelárie miestneho muftiho, ktorí sa stretli na porade. Informovala o tom turecká štátna tlačová agentúra Anadolu.

Odporúčame:
Štyria tureckí vojaci zahynuli na juhovýchode krajiny, niekoľko vojakov bolo zranených

Agentúra uviedla, že niektorí zo zranených sú vo vážnom stave. Podľa informácii, ktoré agentúra Anadolu získala, mal útočník psychické problémy a pred streľbou sa s niektorými svojimi kolegami pohádal.

Viac k témam: moslimovia, mufti, streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Zamestnanec začal strielať po svojich kolegoch v kancelárii muftiho, dvaja umreli © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajincom sa podarilo zničiť na okupovanom Kryme štyri ruské raketové systémy S-400

Údery podľa zničili alebo kriticky poškodili aj tri ruské radarové stanice, veliteľské stanovište protivzdušnej obrany a systém velenia a riadenia protivzdušnej obrany Fundament-M.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *