Home / KULTÚRA / Foto: Kapela Pearl Jam pobúrila Republikánov svojím plagátom s horiacim Bielym domom

Foto: Kapela Pearl Jam pobúrila Republikánov svojím plagátom s horiacim Bielym domom

HELENA 15. augusta (WebNoviny.sk) – Americká Republikánska strana sa v stredu ostro ohradila proti plagátu kapely Pearl Jam, na ktorom je vyobrazený horiaci Biely dom. Na plagáte ku koncertu, ktorý mali Pearl Jam v pondelok v meste Missoula v Montane, je okrem toho nakreslený orol sediaci na kostre, o ktorej republikáni tvrdia, že má predstavovať prezidenta Donalda Trumpa.

Proti plagátu už protestoval republikánsky kandidát do Senátu za štát Montana Matt Rosendale, ako aj Národný republikánsky senátny výbor, čo je inštitúcia, ktorá zastrešuje volebné kampane republikánskych kandidátov do Senátu amerického Kongresu.

Odporúčame:
Jared Leto z Thirty Seconds To Mars skončil v bazéne so svojimi fanúšikmi

Podľa Rosendalea je kresba na plagáte rovnako za hranou, ako bolo v roku 2017 zverejnené video, v ktorom komička Kathy Griffin držala v ruke napodobeninu odrezanej hlavy Trumpa.

Pearl Jam zatiaľ kauzu nekomentovali a nevyjadrili sa ani k tomu, či kostra nakreslená na plagáte má patriť Trumpovi.

Viac k témam: Donald Trump, koncert, Pearl Jam, Republikánska strana
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Kapela Pearl Jam pobúrila Republikánov svojím plagátom s horiacim Bielym domom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Michal Penk bude špeciálnym hosťom festivalu Topfest 2024

Samotný interpret sa podľa svojich slov teší na každý koncert a kontakt so svojimi fanúšikmi a vracajú sa mu spomienky na rok 2016.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *