Home / šport / Futbal / Video: Prvý gól Cristiana Ronalda v drese Juventusu Turín, fanúšikovia naň čakali osem minút

Video: Prvý gól Cristiana Ronalda v drese Juventusu Turín, fanúšikovia naň čakali osem minút

VILLAR PEROSA 13. augusta (WebNoviny.sk) – Iba osem minút trvalo čakanie fanúšikov na prvý gól Cristiana Ronalda vo farbách Juventusu Turín.

V tradičnom predsezónnom prípravnom zápase A a B-tímu Juventusu si skvelý portugalský útočník nabehol na prihrávku od Federica Bernardeschiho a po jednom dotyku s loptou presne namieril do ľavého rohu súperovej bránky.

Privítanie transparentmi

O desať minút neskôr zasa vyvinul tlak na súperovho hráča Riccarda Capelliniho a ten zaznamenal vlastný gól. Stretnutie sa hralo vo Villar Perosa v severnom Taliansku a v hľadisku nechýbali transparenty „Vitaj Ronaldo“ alebo len jednoduché „CR7“.

Päťnásobný najlepší svetový futbalista Cristiano Ronaldo po majstrovstvách sveta šokoval priaznivcov Realu Madrid, keď kývol na ponuku Juventusu Turín. Dres úradujúceho šampióna Ligy majstrov za dlhodobého víťaza Serie A zamenil za 112 miliónov eur.

Ostrý debut v súťažnom zápase absolvuje 33-ročný krídelník už budúcu sobotu v 1. kole najvyššej talianskej súťaže Serie A, v ktorom sa Juventus predstaví na ihrisku Chieva Verona.

Rekordný počet gólov v Reale Madrid

Ronaldo pôsobil v Reale Madrid bezmála 10 rokov a v 438 zápasoch tam nastrieľal 451 gólov. Ide o rekordný počet v histórii tohto kráľovského španielskeho veľkoklubu.

Odporúčame:
O Modriča bol záujem v Interi Miláno, prestup stroskotal na výške odstupného

Realu pomohol k štyrom triumfom v Lige majstrov, dvom celkovým víťazstvám v najvyššej španielskej súťaži La Lige a tiež dvom prvenstvám v domácej pohárovej súťaži Copa de Rey.

Jedno zo štyroch finálových víťazstiev v LM bolo v roku 2017 práve nad Juventusom Turín (4:1 v Cardiffe), CR7 v ňom strelil dva góly. Ronaldo má na konte triumf v Lige majstrov aj v drese svojho predchádzajúceho zamestnávateľa Manchestru United a tiež tri tituly v anglickej Premier League a jeden v FA Cupe. Na reprezentačnej úrovni sa v roku 2016 dočkal s Portugalskom triumfu na majstrovstvách Európy vo Francúzsku.

Viac k témam: Cristiano Ronaldo, Juventus Turín
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Prvý gól Cristiana Ronalda v drese Juventusu Turín, fanúšikovia naň čakali osem minút © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *