Home / SVET / V horskej oblasti Indonézie sa stratilo ľahké lietadlo, medzi cestujúcimi bolo aj dieťa

V horskej oblasti Indonézie sa stratilo ľahké lietadlo, medzi cestujúcimi bolo aj dieťa

JAYAPURA 11. augusta (WebNoviny.sk) – V horskej oblasti indonézskej provincie Papua sa v sobotu stratilo ľahké komerčné lietadlo, na ktorého palube sa nachádzalo deväť ľudí.

Stroj Pilatus PC-6 Porter spoločnosti Dimonin Air smeroval z mesta Tanah Merah do Oksibilu, ktorý sa nachádza neďaleko hraníc so štátom Papua-Nová Guinea.

Odporúčame:
Mechanik aerolínií ukradol lietadlo, po nebezpečnom lete havaroval do mora

Podľa miestneho policajného náčelníka Michaela Mumbunana lietadlo stratilo kontakt v sobotu popoludní krátko pred pristátím. V lietadle boli dvaja piloti a sedem pasažierov, jedným z nich bolo dieťa.

Úrady na miesto nehody už vyslali pátrací tím, ktorému však bude trvať niekoľko hodín, než sa tam dostane. Dedinčania z oblasti hlásili hlasné zvuky a explóziu.

Viac k témam: Indonézia, stratené lietadlo
Zdroj: Webnoviny.sk – V horskej oblasti Indonézie sa stratilo ľahké lietadlo, medzi cestujúcimi bolo aj dieťa © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Osoby so zdravotným postihnutím dostanú nové preukazy. Európsky parlament chce jednotný prístup v celej únii

Tieto pravidlá zavedú celoeurópsky preukaz zdravotného postihnutia, aby sa zabezpečilo, že osoby so zdravotným postihnutím budú mať rovnaký prístup k preferenčným podmienkam.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *