Home / SLOVENSKO / V strane Smer-SD si podľa Tomáša nevedia predstaviť, že premiérom bude Matovič alebo Sulík

V strane Smer-SD si podľa Tomáša nevedia predstaviť, že premiérom bude Matovič alebo Sulík

BRATISLAVA 8. augusta (WebNoviny.sk) – Smeru-SD podľa poslanca NR SR za túto stranu Erika Tomáša vždy pomohlo pôsobenie v opozícii, ale aktuálne ukazuje, že sa vie nadýchnuť aj vo vláde.

Ako povedal Tomáš v rozhovore pre agentúru SITA, voliči v ďalších voľbách rozhodnú, či v nej aj zostane. „Ak si niekto vie predstaviť, že predsedom vlády bude Igor Matovič, alebo Richard Sulík, ministrom obrany Ľubomír Galko, ktorý odpočúval novinárov a chcel aj mňa ako hovorcu opozičnej strany. Ministerkou zdravotníctva Jana Cigániková, nech sa páči, my si to predstaviť nevieme,“ vyhlásil Tomáš.

Odporúčame:
Ak chce Kiska viesť protivládnu politiku, nech rýchlo odstúpi, tvrdí Fico

Podľa Tomáša Smer nemá žiadny problém s kritikou, ak sa otvorí relevantná negatívna téma. „To, čo nám prekáža, je dvojaký meter v prístupe niektorých médií k predstaviteľom Smeru a opozície, ale predovšetkým k prezidentovi. Povedzme si úprimne, čo by sa dialo s Robertom Ficom v médiách, ak by sa ukázalo, že jeho firma si chcela uplatniť nelegálnu vratku DPH, alebo že využíva vládne lietadlo na súkromné lety do Popradu? Trhali by ho na kusy. Čo by sa dialo s Martinom Glváčom, keby ako minister odpočúval novinárov? Mohol by sedieť v parlamente? Asi nie,“ zdôraznil Tomáš.

Súboj s opozíciou je podľa Tomáša prirodzený. „A potom, čo sa prezident už ani netají svojimi straníckymi ambíciami, je v poriadku aj politický súboj s prezidentom,“ dodal.

Viac k témam: Erik Tomáš, Igor Matovič, Jana Cigániková, Ľubomír Galko, Richard Sulík, Robert Fico, Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – V strane Smer-SD si podľa Tomáša nevedia predstaviť, že premiérom bude Matovič alebo Sulík © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *