Home / SLOVENSKO / Nová linka MHD Záhorská Bystrica – Bory Mall – Dúbravka

Nová linka MHD Záhorská Bystrica – Bory Mall – Dúbravka

BRATISLAVA 8. augusta (WBN/PR) – Návštevníci nákupno-zábavného centra Bory Mall budú môcť onedlho využívať novú linku mestskej hromadnej dopravy. Autobusy budú premávať zo Záhorskej Bystrice do Bory Mall a ďalej do Dúbravky v oboch smeroch. Linku s číslom 36 budú môcť využívať od 3. septembra.

Doposiaľ prepravu smerom na Záhorie zabezpečovalo nákupno-zábavné centrum Bory Mall vlastnou “kyvadlovkou”. So zriadením novej linky kyvadlovú dopravu od 1. septembra po takmer štyroch rokoch ruší.

Na príchod linky MHD sa čakalo dlho. Preto sme veľmi radi, že sa to nakoniec po rokoch podarilo,“ hovorí Ing. Milan Klégr, riaditeľ Bory Mall. „Ďakujeme všetkým, ktorí využívali našu kyvadlovú dopravu. Verím, že nová linka prinesie našim návštevníkov viac komfortu a umožní veľa ďalších šťastných príchodov do Bory Mall.“

Autobusová linka 36 určite nebude posledným spojením Mestskej hromadnej dopravy. Nová štvrť Bory sa postupne buduje a rozrastá. „Verím, že MHD bude postupne zriaďovať nové linky tak, aby zabezpečila kvalitnú prepravu, či už pre návštevníkov nákupno-zábavného centra Bory Mall, alebo pre budúcich obyvateľov novej mestskej štvrte Bratislavy,“ dopĺňa Milan Klégr. „V každom prípade sme radi, že prvou novou linkou je autobus v spojení Záhorská Bystrica – Bory Mall Dúbravka a prinesie aj zhustenejší interval spojov z Dúbravky.

Viac k témam: Bory Mall, DPB Dopravný podnik Bratislava, Dúbravka, MHD Bratislava, WBN/PR, Záhorská Bystrica
Zdroj: Webnoviny.sk – Nová linka MHD Záhorská Bystrica – Bory Mall – Dúbravka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *