Home / šport / Hokej / Plekanec na Facebooku oznámil rozchod s Vondráčkovou, manželmi sú sedem rokov

Plekanec na Facebooku oznámil rozchod s Vondráčkovou, manželmi sú sedem rokov

BRATISLAVA 7. augusta (WebNoviny.sk) – Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec sa rozišli po siedmich rokoch manželstva. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook o tom informoval samotný hráč klubu Montreal Canadiens.

„Rád by som Vás informoval o nie úplne verejných veciach. Ja s Luciou by sme Vám chceli oznámiť, že po vzájomnej dohode sme dospeli k záveru, že v našom vzťahu už ďalej nebudeme pokračovať. Napriek tomu sa budeme snažiť zostať tými najlepšími rodičmi pre našich dvoch synov, Matyáša a Adama. Preto Vás prosíme o rešpektovanie nášho súkromia a toho, že situáciu nebudeme viac komentovať,“ napísal rodák z Kladna.

Tridsaťosemročná Vondráčková a 35-ročný Plekanec sa zoznámili v lete 2010 a o rok neskôr sa vzali. Dvojica, ktorá odvtedy žila prevažne v kanadskom Montreale, má spolu dvoch synov, šesťročného Matyáša a trojročného Adama. Speváčka sa zatiaľ k rozchodu nevyjadrila.

Viac k témam: Lucia Vondráčková, Tomáš Plekanec
Zdroj: Webnoviny.sk – Plekanec na Facebooku oznámil rozchod s Vondráčkovou, manželmi sú sedem rokov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nitra dokončila spanilú jazdu cez play-off Tipos extraligy a získala svoj druhý titul slovenského šampióna (foto)

Pre hokejistov Nitry to bolo už šieste finále, no až štyrikrát (2014, 2017, 2019 a 2022) zo série o titul odchádzala ako zdolaný tím.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *