Home / šport / Hokej / Marcel Haščák zvažoval ponuku z Fínska, ale nakoniec bude hrať v Tipsport lige

Marcel Haščák zvažoval ponuku z Fínska, ale nakoniec bude hrať v Tipsport lige

KOŠICE 2. augusta (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejový reprezentant Marcel Haščák bude pokračovať v kariére v tíme účastníka Tipsport ligy HC Košice. Tridsaťjedenročný krídelník podpísal zmluvu na viac sezón, ostatné tri ročníky absolvoval v českej najvyššej súťaži.

V uplynulej sezóne odohral za Kometu Brno 61 zápasov so ziskom 22 bodov za 9 gólov a 13 asistencií. Letnú prípravu odštartoval v rodnom Poprade a mal ponuky aj zo zahraničia. Na Haščákovom príchode má podiel aj iný reprezentačný útočník Ladislav Nagy.

Odporúčame:
Tomáš Netík si po KHL na Slovensku vyskúša Tipsport ligu, do Košíc ho prilákal aj Nagy

„Košice mi ponúkli dlhodobejší kontrakt. Zvažoval som aj ponuku z Fínska, chcel som však zostať doma a bolo zjavné, že Košice ma chcú. Volal mi aj Laco Nagy, že v kabíne sa zišla výborná partia a že v tíme vládne skvelá atmosféra a odhodlanie. Košické prostredie dôverne poznám, takisto mnohých chalanov, veľmi sa teším na prvý tréning,“ povedal pre oficiálny klubový web účastník tohtoročných zimných olympijských hier i majstrovstiev sveta.

Haščák v Košiciach pôsobil už v rokoch 2010-2013. „Marcel je v najlepšom hokejovom veku a sme veľmi radi, že po dvoch majstrovských sezónach v českej extralige a zahraničných ponukách sme našli spoločnú reč a dohodli sa na jeho pôsobení v našom klube,“ vyhlásil na adresu 31-ročného držiteľa striebornej medaily z MS 2012 výkonný riaditeľ HC Košice Rastislav Rusič.

Viac k témam: HC Košice, Marcel Haščák, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Marcel Haščák zvažoval ponuku z Fínska, ale nakoniec bude hrať v Tipsport lige © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *