Home / šport / Hokej / Vicemajstri z Trenčína vykorčuľovali na ľad, káder je rovnaký ako pred dovolenkami

Vicemajstri z Trenčína vykorčuľovali na ľad, káder je rovnaký ako pred dovolenkami

TRENČÍN 31. júla (WebNoviny.sk) – Hokejisti Dukly Trenčín po dovolenkách pokračujú s prípravou na novú tipsportligovú sezónu.

Úradujúci slovenský vicemajster pod vedením kouča Petra Oremusa najprv trénoval na suchu, od pondelka už vykorčuľoval na ľad.

Odporúčame:
Do prípravy HC Košice sa zapojili aj Nagy a legionári, chýba už len obranca Pulli

Hráči prišli oddýchnutí a v poriadku. Pár hráčov sa pripojí až v novom týždni, káder je rovnaký ako pred dovolenkami. Sú tu hráči, ktorých sme si vybrali a nič sa už nemenilo,“ povedal kormidelník Oremus pre oficiálny klubový web.

Hráči Dukly už majú k dispozícii zrekonštruovanú kabínu. Oprava chladenia ľadu stále prebieha, všetky by malo byť hotové v závere augusta. Prvý prípravný duel na nový súťažný ročník absolvujú Trenčania v utorok 14. augusta v Púchove, ich súperom bude maďarský tím Újpest Budapešť.

Informácie priniesol oficiálny web Dukly Trenčín.

Viac k témam: Dukla Trenčín, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Vicemajstri z Trenčína vykorčuľovali na ľad, káder je rovnaký ako pred dovolenkami © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nitra má na dosah druhý majstrovský titul v histórii, Spišská Nová Ves chce ešte zabojovať (foto)

O svojom druhom titule v histórii slovenskej extraligy môže rozhodnúť už v stredu od 18.00 h, keď sa opäť v Nitre hrá zápas číslo 4.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *