Home / SLOVENSKO / Obeť lúpežného prepadnutia v Kráľovskom Chlmci je vážne zranená, útočníkov zatkla polícia

Obeť lúpežného prepadnutia v Kráľovskom Chlmci je vážne zranená, útočníkov zatkla polícia

BRATISLAVA/KOŠICE 27. júla (WebNoviny.sk) – Dvaja muži vo štvrtok v rodinnom dome v Kráľovskom Chlmci (okres Trebišov) prepadli dve osoby.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, dvaja viackrát súdne trestaní muži, 18-ročný trikrát súdne trestaný mladík a 21-ročný dvakrát trestaný muž, po násilnom vniknutí do domu v Kráľovskom Chlmci (okres Trebišov) napadli 50-ročnú a 77-ročnú osobu.

Odporúčame:
Foto: Polícia hľadá lupiča s respirátorom na tvári, z banky v Kráľovskom Chlmci vzal tisíce eur

Po lúpežnom prepadnutí utrpela staršia osoba ťažké zranenie. Policajti z Trebišova bezprostredne po čine agresorov vypátrali, zatkli a umiestnili do policajnej cely.

Prípad vzhľadom na závažnosť spáchaného skutku prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Košiciach, ktorý v piatok  mužov obvinil z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a zločinu porušovania domovej slobody a spracuje podnet na ich väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny im hrozí väzenie na 10 až 15 rokov.

Viac k témam: Kráľovský Chlmec, lúpežné prepadnutie, Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Obeť lúpežného prepadnutia v Kráľovskom Chlmci je vážne zranená, útočníkov zatkla polícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gorenje prináša už 74 rokov jednoduchší život!

Jednoduchší, príjemnejší a menej komplikovaný život s každým výrobkom Gorenje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *