Home / šport / Futbal / Marek Hamšík prezradil, kto ho presvedčil, aby ostal v SSC Neapol

Marek Hamšík prezradil, kto ho presvedčil, aby ostal v SSC Neapol

NEAPOL 24. júla (WebNoviny.sk) – Slovenský kapitán talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Marek Hamšík potvrdil, že za jeho zotrvaním pod Vezuvom je nový tréner „partenopei“ Carlo Ancelotti.

Hamšík mal namierené do Číny

Čoskoro 31-ročný Banskobystričan (nar. 27. júla 1987) mal namierené do Číny, ale Neapolčania nedostali adekvátnu ponuku na prestup a Ancelotti ho napokon presvedčil, aby zostal.

Odporúčame:
Hamšík odcestoval na prípravu SSC Neapol, jeho agent prehovoril aj o možnom prestupe do Číny

„Odchod do Číny by zmenil môj život. Nebudem to skrývať, verejne som povedal, že by som tam chcel ísť. Som však rád, že budem naďalej nosiť na sebe neapolský dres. Tréner mi mnohokrát telefonoval, keď som bol na Slovensku a povedal, že ma chce v mužstve,“ vyhlásil Hamšík pre Sky Sport Italia.

Žiadny klub nepredložil výhodnú ponuku

Neapolský prezident Aurelio De Laurentiis v prípade Hamšíka deklaroval, že ho nepredá pod cenu 30 miliónov eur. Jeden z jeho agentov Martin Petráš pre Radio Crc potvrdil, že žiadny zo záujemcov nepredložil dostatočne výhodnú ponuku.

„Na letnom transferovom trhu sa nikto taký neobjavil. Či bola ponuka vo výške 25 miliónov eur? Nie je to pravda, nikto toľko neponúkol. Hovorilo sa o sumách približne 15 miliónov, možno 20 miliónov, ak by sa to rozložilo na niekoľko rokov, ale De Laurentiis bol zakaždým neoblomný,“ skonštatoval niekdajší slovenský reprezentant Martin Petráš.

Viac k témam: Carlo Ancelotti, futbal, Marek Hamšík, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk – Marek Hamšík prezradil, kto ho presvedčil, aby ostal v SSC Neapol © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovan Bratislava obhájili titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži, Zlaté Moravce sú už istý zostupujúci

„Tešíme sa, že sa nám podarilo získať titul, a to už päť kôl pred koncom súťaže", uviedol kormidelník Slovana Vladimír Weiss starší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *