Home / SLOVENSKO / Pri zrážke traktora s vlakom prišla o život jedna žena, polícia začala trestné stíhanie

Pri zrážke traktora s vlakom prišla o život jedna žena, polícia začala trestné stíhanie

BRATISLAVA 21. júla (WebNoviny.sk) – Pri zrážke traktora s vlakom v obci Svrčinovec, okres Čadca, prišla o život 74-ročná žena. Ako agentúru SITA informoval hovorca žilinskej polície Radko Moravčík, v piatok pred 21:00 viedol 52-ročný vodič z okresu Čadca po lesnej ceste v katastri obce Svrčinovec traktor s vlečkou.

Odporúčame:
Foto: Suzuki nedalo na križovatke prednosť Seatu pri Banskej Bystrici, vodička je ťažko zranená

„Následne z doposiaľ presne nezistených príčin vošiel z poľnej cesty na chránené železničné priecestie, kde došlo k zrážke s osobným vlakom. Pri tejto udalosti utrpela 74 ročná spolujazdkyňa z traktora z okresu Čadca zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vodič traktora sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,17 mg/l (2,44 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Policajti vodičovi obmedzili osobnú slobodu a predviedli ho na policajný útvar. U rušňovodiča alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol,“ uviedol Moravčík.

V súvislosti s tragickou udalosťou vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. V súčasnej dobe vykonávajú všetky potrebné procesné úkony za účelom objasnenia skutku.

Viac k témam: Svrčinovec, tragická dopravná nehoda, traktorista, zrážka s vlakom
Zdroj: Webnoviny.sk – Pri zrážke traktora s vlakom prišla o život jedna žena, polícia začala trestné stíhanie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko podľa Galka dostáva len filtrované informácie od tajných služieb, Gašpar to označil za hoax (video)

Poslanec Gašpar chce všetkých ubezpečiť, že nie sme odstrčení niekde bokom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *