Home / šport / Futbal / Káder futbalového majstra Spartak Trnava doplnil pred štartom Fortuna ligy Lukáš Lupták

Káder futbalového majstra Spartak Trnava doplnil pred štartom Fortuna ligy Lukáš Lupták

TRNAVA 20. júla (WebNoviny.sk) – Káder aktuálneho slovenského futbalového majstra FC Spartak Trnava rozšíril pred štartom ligovej sezóny 2018/2019 stredopoliar Lukáš Lupták, s novým zamestnávateľom podpísal zmluvu na jeden rok.

Neváhal ani sekundu

Dvadsaťsedemročný odchovanec Ružomberka pôsobil predtým naposledy v FK Senica, ktorému v uplynulom ročníku pomohol k zotrvaniu v najvyššej domácej súťaži.

„Myslím si, že mám za sebou úspešný polrok. V Senici sme splnili cieľ. Vnímam to pozitívne. Taký je život, viem si predstaviť, že nastúpim už v sobotu. Všetko záleží od trénera, či mi bude dôverovať. Verím, že zvíťazíme,“ uviedol Lupták pre oficiálnu internetovú stránku Spartaka.

Odporúčame:
Spartak Trnava postúpil cez HŠK Zrinjski Mostar do 2. predkola Ligy majstrov

Trnava nastúpi v úvodnom zápase novej sezóny Fortuna ligy práve proti Senici v sobotu od 18.30 h. „Všetko sa dohodlo veľmi rýchlo. Spojil sa so mnou pán Hoftych, ktorý sa ma spýtal, či by som nemal záujem prísť sem. Ani na sekundu som neváhal a jednoznačne prikývol. Ide o majstrovský klub. Dúfam, že sa mi bude dariť a dokážem chalanom pomôcť. Teším sa, že prišlo k dohode,“ dodal.

Jeho univerzálnosť bude prínosom

Niekdajší hráč českých tímov Baník Ostrava či 1. FK Příbram začal s novými spoluhráčmi trénovať v piatok. V Trnave si bude obliekať dres s číslom 28.

„Pre jeho príchod sme sa rozhodli na základe znalostí zo Senice. Hral pod súčasným asistentom trénera Látala – Michalom Ščasným. Ten nám ho odporučil. Lukáš je využiteľný v krídelných priestoroch pre útočnú, ale i obrannú fázu. Vzhľadom k počtu stretnutí, ktoré nás čakajú, bude jeho univerzálnosť prínosom,“ povedal generálny manažér Spartaka Trnava Pavel Hoftych.

Viac k témam: FC Spartak Trnava, Fortuna liga, futbal, Lukáš Lupták
Zdroj: Webnoviny.sk – Káder futbalového majstra Spartak Trnava doplnil pred štartom Fortuna ligy Lukáš Lupták © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *