Home / šport / KHL / Foto: Brankár Hudáček predstavil masku na novú sezónu, zaujímavé sú jej boky

Foto: Brankár Hudáček predstavil masku na novú sezónu, zaujímavé sú jej boky

MOSKVA 13. júla (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejový brankár Július Hudáček bude v sezóne 2018/2019 pôsobiť v ruskom tíme KHL Spartak Moskva, kam zamieril z konkurenčného Severstaľu Čerepovec. Pri tejto príležitosti si nechal vyhotoviť novú masku, v ktorej bude chytať.

Ochrana hlavy 29-ročného gólmana je v červenom základe s bielymi prvkami, teda vo farbách klubu. Na zadnej strane nechýba slovenský znak, či mená jeho dcér – Laura a Klárka.

Odporúčame:
Meszároš ostáva v Slovane Bratislava, zmluvu kapitána musí potvrdiť centrálna hráčska matrika

Vpredu pod bradou je tradične brankárova prezývka Hudy. Zaujímavé sú boky masky, na ktorú si nechal rodák zo Spišskej Novej Vsi namaľovať niekdajších hráčov Spartaka Moskva Branka Radivojeviča, Štefana Ružičku a Dominika Haška v podobe ruských matriošiek.

Július Hudáček v minulosti pôsobil aj vo švédskych mužstvách Örebro, Frölunda či Södertälje, ruskom Novosibirsku a českých Pardubiciach. V najvyššej slovenskej súťaži chytal za Košice a tím Slovensko 20.

@sportmask_canada @hudacekjulius #sportmask #hockey #goaliemask #spartakmoscow #moscow #russia #khl #art #airbrush #sketch #goaliemaskart #goaliemaskpaint #goaliemaskdesign #slovakia ??
Príspevok, ktorý zdieľa Peter Wolf (@tuniak1988), 4 Júl 2018 o 12:00 PDT

Viac k témam: hokej, Július Hudáček, KHL Kontinentálna hokejová liga, Spartak Moskva
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Brankár Hudáček predstavil masku na novú sezónu, zaujímavé sú jej boky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *