Home / šport / Futbal / Marco van Basten nabáda Neymara, aby sa vyhol teatrálnym prejavom na ihrisku lebo bude na smiech

Marco van Basten nabáda Neymara, aby sa vyhol teatrálnym prejavom na ihrisku lebo bude na smiech

MOSKVA 13. júla (WebNoviny.sk) – Technický riaditeľ Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Marco van Basten skritizoval brazílskeho útočníka Neymara za jeho teatrálne prejavy v zápasoch na svetovom šampionáte v Rusku. Podľa trojnásobného víťaza Zlatej lopty nie je časté padanie na trávnik a simulovanie dobrým prístupom.

Odporúčame:
Ronaldo sa zastal Neymara a vyhlásil, že kritici jeho „hereckých“ predstavení sú hlupáci

Päťdesiattriročný Holanďan si myslí, že Neymar svojim konaním škodí nielen sebe, ale aj celému tímu. „Ak filmujete tak často, určite pochopíte, že vám to nepomôže. Osobne si myslím, že aj on sám dobre rozumie tejto situácii,“ povedal van Basten v rozhovore po brífingu FIFA, ktorého hlavou témou bola analýza taktickej pripravenosti a technickej vybavenosti hráčov a tímov na prebiehajúcich majstrovstvách sveta.

Švajčiarski novinári spočítali, že Neymar strávil v priebehu šampionátu viac ako štrnásť minút ležaním alebo posedávaním na trávniku. Na internete sa dokonca objavilo video, na ktorom tréner mladých futbalistov kričí Brazílčanovo meno a oni na tento pokyn reagujú predstieraním zranenia. „Rozosmieva ľudí a to je pozitívna vec. Vždy je pekné, ak sa do zápasov dostane aj kúsok humoru,“ zhodnotil Marco van Basten.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Všeobecné informácie
Kompletný program a výsledky
Skupiny a nominácie tímov
Tabuľky skupín

Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Marco van Basten, Neymar
Zdroj: Webnoviny.sk – Marco van Basten nabáda Neymara, aby sa vyhol teatrálnym prejavom na ihrisku lebo bude na smiech © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *