Home / šport / Futbal / Video: Chorváti po góle Mandžukiča v predĺžení semifinále MS vo futbale 2018 takmer pripučili fotografa

Video: Chorváti po góle Mandžukiča v predĺžení semifinále MS vo futbale 2018 takmer pripučili fotografa

MOSKVA 12. júla (WebNoviny.sk) – Radosť chorvátskych futbalistov po dosiahnutí víťazného gólu do siete Anglicka v 109. min stredajšieho semifinále XXI. majstrovstiev sveta v Rusku bola taká veľká, že „vatreni“ takmer pripučili jedného z fotografov stojaceho za reklamnými bannermi.

Odporúčame:
Chorvátsko je kráľom predĺžení, bravó majstri, píšu médiá o semifinále MS vo futbale 2018

Keď Mario Mandžukič ľavačkou prekonal anglického gólmana Jordana Pickforda, Chorváti sa zbehli k rohovej zástavke osláviť svoj zásah priamo pod sektormi zaplnenými „šachovnicovými“ dresmi a šálmi. Pri oslavách sa však zvalili na fotografa, ktorému potom pomáhali na nohy. Zástupca médií to vzal s úsmevom, navyše vďaka tejto situácii získal jedinečné zábery.

Odporúčame:
Chorváti v semifinále MS vo futbale 2018 hrali aj so zraneniami, tréner Dalič zložil hráčom veľkú poklonu

Televízne kamery tiež zachytili, ako ho chorvátsky stopér Domagoj Vida pri oslavách pre šťastie pobozkal na hlavu. Vidovci boli v hlavnej úlohe aj po záverečnom hvizde, keď si kameramani televízneho prenosu vo veľkom všímali Vidovho malého blonďavého synčeka, ktorý naboso pobehoval po trávniku štadióna v moskovských Lužnikách.

V súboji o víťaznú trofej nastúpia „vatreni“ v nedeľu 15. júla v Moskve o 17.00 h SELČ proti Francúzom, ktorí v semifinále zdolali Belgičanov 1:0. „Albión“ čaká v sobotu na petrohradskom trávniku od 16.00 h SELČ zápas o bronz proti „červeným diablom“.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Všeobecné informácie
Kompletný program a výsledky
Skupiny a nominácie tímov
Tabuľky skupín

Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Chorváti po góle Mandžukiča v predĺžení semifinále MS vo futbale 2018 takmer pripučili fotografa © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *