Home / SLOVENSKO / IKEA sťahuje z predaja napájadlo pre domáce zvieratká LURVIG, pretože pri jeho používaní hrozí mačkám a psom riziko udusenia

IKEA sťahuje z predaja napájadlo pre domáce zvieratká LURVIG, pretože pri jeho používaní hrozí mačkám a psom riziko udusenia

BRATISLAVA 11. júla 2018 (WBN/PR) – Napájadlo pre domáce zvieratká LURVIG sťahuje IKEA z predaja z dôvodu hroziaceho nebezpečenstva pre mačky a psy, ktorých hlava sa môže zaseknúť v nádržke na vodu. Následkom takejto nehody je možnosť udusenia. IKEA žiada zákazníkov, ktorí si toto napájadlo zakúpili, aby ho prestali používať a priniesli späť do obchodného domu IKEA, kde im budú v plnej výške vrátené peniaze.

IKEA dostala hlásenie o dvoch prípadoch, pri ktorých sa psom zachytila v nádržke napájadla LURVIG hlava a zadusili sa. Napájadlo LURVIG sa predávalo v 15 krajinách od októbra 2017.

„Nehody, ktoré spôsobili zadusenie dvoch psíkov, nás veľmi zarmútili. Vieme, že pre mnohých našich zákazníkov sú ich domáci miláčikovia dôležití členovia rodiny a majú ich veľmi radi. V IKEA kladieme bezpečnosť vždy na prvé miesto, a preto sme sa rozhodli, že napájadlo LURVIG stiahneme ihneď z predaja,‟ hovorí Petra Axdorff, manažérka IKEA of Sweden.

IKEA ďakuje všetkým zákazníkom za pochopenie.

Viac informácií nájdete na www.IKEA.sk alebo kontaktujte IKEA na tel. č. 02/48 226 111.

Viac k témam: IKEA, napájadlo, stiahnutie z predaja
Zdroj: Webnoviny.sk – IKEA sťahuje z predaja napájadlo pre domáce zvieratká LURVIG, pretože pri jeho používaní hrozí mačkám a psom riziko udusenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *