Home / EKONOMIKA / Spoločnosť v Krupine chce rozšíriť svoje kapacity, vytvorí tak desiatky nových pracovných miest

Spoločnosť v Krupine chce rozšíriť svoje kapacity, vytvorí tak desiatky nových pracovných miest

BANSKÁ BYSTRICA 10. júla (WebNoviny.sk) – Medzinárodná spoločnosť Wittur v Krupine plánuje rozšíriť výrobu a zamestnať ďalších 40 ľudí vo výrobe a sklade. Závod vyrába komponenty pre výťahy a ich odberateľmi sú firmy z rôznych kútov sveta.

O zámeroch spoločnosti informovala agentúru SITA špecialistka na marketing a PR z konzultačnej a projektovej spoločnosti Wesconi, s. r. o. v Banskej Bystrici Anna Weissová.

Krupinská spoločnosť má záujem zväčšiť svoje výrobné kapacity aj vzhľadom na množstvo odberateľov slovenského závodu. „Tento rok je v pláne postupne obsadiť približne 40 nových pracovných miest vo výrobe a v sklade,“ informovala HR manažérka spoločnosti Wittur Elena Kyseľová a upresnila, že s výberovými procesmi chcú začať ešte počas leta.

Odporúčame:
V Lučenci vznikne vyše sto nových pracovných miest, firma požiadala Slovensko o investičnú pomoc

„Náborové kolá robíme každý týždeň. S kandidátmi sa krátko porozprávame, ukážeme im prebiehajúcu výrobu a v spolupráci s majstrami z výroby a logistiky s nimi spravíme jednoduchú skúšku manuálnej zručnosti,“ uviedla s tým, že je pravdepodobné, že tendencia prijímania nových zamestnancov bude pokračovať aj v budúcom roku.

Wittur je medzinárodná strojárenská spoločnosť, ktorá pôsobí aj na slovenskom trhu. Tento rok oslavuje desiate výročie od vzniku. Závod, ktorý sa nachádza v Krupine, vyrába komponenty pre výťahy. V roku 2013 závod rozširoval výrobu a bolo prijatých ďalších 150 zamestnancov.

Viac k témam: Krupina, pracovné miesto, priemyselná výroba, výroba
Zdroj: Webnoviny.sk – Spoločnosť v Krupine chce rozšíriť svoje kapacity, vytvorí tak desiatky nových pracovných miest © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obstarávanie rekonštrukcie areálu Úradu vlády sa môže začať, ministri návrh schválili

Ceny prác by mala byť viac ako 7,1 milióna eur.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *