Home / šport / Hokej / Pri havárii vrtuľníka vo Veľkom Šariši zahynul Marián Troliga, člen predstavenstva Dukly Trenčín

Pri havárii vrtuľníka vo Veľkom Šariši zahynul Marián Troliga, člen predstavenstva Dukly Trenčín

VEĽKÝ ŠARIŠ 8. júla (WebNoviny.sk) – V sobotu vo veku 63 rokov tragicky zahynul Marián Troliga, dlhoročný akcionár a člen predstavenstva hokejovej Dukly Trenčín. Osudný sa mu stal let vrtuľníkom.

„Ďakujeme vám za všetko, čo ste pre náš klub urobili, že ste ho podporili v ťažkých časoch a podali nám pomocnú ruku. Odpočívajte v pokoji,“ uviedli zástupcovia Dukly prostredníctvom oficiálnej prezentácie na facebooku.

Odporúčame:
Foto: Vo Veľkom Šariši sa zrútil vrtuľník, pred pádom sa zrejme zamotal do drôtov (aktualizované)

Vrtuľník havaroval vo Veľkom Šariši. Ako agentúru SITA informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, nešťastie bolo ohlásené v sobotu o 18.42 h. Malý dvojmiestny vrtuľník sa mal zachytiť do vysokonapäťového vedenia.

„Vo vnútri bola jedna osoba, ktorá utrpela zranenia nezlučiteľné so životom,“ informoval operačný dôstojník. Ako dodala hovorkyňa, obeťou je 63-ročný pilot Marián T.

„Prešovský vyšetrovateľ začína trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Okolnosti a príčina pádu vrtuľníka sú v štádiu vyšetrovania,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Viac k témam: Dukla Trenčín, hokej, nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Pri havárii vrtuľníka vo Veľkom Šariši zahynul Marián Troliga, člen predstavenstva Dukly Trenčín © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *