Home / šport / KHL / KHL zverejnila kalendár na novú sezónu, HC Slovan Bratislava zaradili do Tarasovovej divízie

KHL zverejnila kalendár na novú sezónu, HC Slovan Bratislava zaradili do Tarasovovej divízie

MOSKVA 6. júla (WebNoviny.sk) – Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vo štvrtok zverejnilo kalendár na novú sezónu 2018/2019. Jedenásty ročník KHL odštartuje 1. septembra zápasom obhajcu Gagarinovho pohára Ak Bars Kazaň a víťazom základnej časti SKA Petrohrad.

Play-off sa začné 25. februára

Základná časť potrvá do 22. februára, každý z 25 účastníkov odohrá šesťdesiatdva zápasov. Každý sa stretne s každým dvakrát (48 zápasov), navyše dva duely odohrá proti divíznym rivalom a dva s mužstvom z inej divízie. Celkovo KHL ponúkne 775 stretnutí v základnej časti.

Odporúčame:
Mladík Kelemen sa zrejme dočká debutu v KHL, podpísal zmluvu s HC Slovan Bratislava

Play-off sa začne 25. februára pre obe konferencie. Víťaz Gagarinovho pohára bude známy najneskôr 25. apríla. Sezóna bude mať tri reprezentačné prestávky (8. – 11. novembra, 13. – 16. decembra a 7. – 10. februára), jednu pre účely zápasu hviezd (18. – 20. januára) a počas nového roka 31. decembra 2018 až 2. januára 2019.

Zápasy aj v západnej Európe

Nadchádzajúca sezóna prinesie zmeny v zaradení tímov. Slovenský zástupca Slovan Bratislava sa z Bobrovovej divízie presunie do Tarasovovej, kde spoločne s Dinamom Minsk nahradia Dinamo Moskva a Severstaľ Čerepovec.

Torpedo Nižnij Novgorod sa predstaví vo Východnej konferencii. Slovan Bratislava začne nový ročník 2. septembra na ľade Metallurgu Magnitogorsk,

KHL sa v budúcom ročníku predstaví aj divákom v západnej Európe. V októbri (26. a 28.) odohrajú zápasy CSKA Moskva a SKA Petrohrad, 26. a 28. novembra sa CSKA a SKA stretnú s Dinamom Riga. Informácie zverejnil oficiálny web KHL.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, KHL Kontinentálna hokejová liga, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – KHL zverejnila kalendár na novú sezónu, HC Slovan Bratislava zaradili do Tarasovovej divízie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *