Home / SLOVENSKO / Danko reaguje na získanie anticeny Homofób roka, vyhlasovateľov pozýva do parlamentu

Danko reaguje na získanie anticeny Homofób roka, vyhlasovateľov pozýva do parlamentu

JERUZALEM 4. júla (WebNoviny.sk) – Predseda NR SR Andrej Danko pozýva na piatok do parlamentu vyhlasovateľov ankety o anticenu Homofób roka. Ako povedal v stredu  Danko novinárom, čakať ich bude o 10:00. Očakáva, že ho poučia alebo možno poučí on ich.

Danko zároveň konštatoval, že pozná veľa homosexuálov a homosexuálnych párov. „Akceptujem každého rozhodnutie o spôsobe života. Životom vo zväzku uprednostnili sexuálnu orientáciu pred inými právami, ako je napríklad adopcia detí. Tu je právo dieťaťa,“ zdôraznil Danko.

Odporúčame:
Andrej Danko je Homofób roka, prvenstvo mu priniesol výrok o homosexuálnom zväzku

Víťazom šiesteho ročníka ankety o anticenu Homofób roka sa stal predseda NR SR Andrej Danko za výrok: „Ak sa niekto na základe sexuálnej orientácie vzdá práva reprodukcie, vzdal sa, čo mu príroda a Boh dali, pretože, ak sa niekto rozhodne pre homosexuálny zväzok, tak nemôže mať právo vychovávať deti“.

Medzi nominovanými boli kontroverzný kňaz Marián Kuffa, poslanec NR SR Boris Kollár (Sme rodina), poslanec Európskeho parlamentu Branislav Škripek (OĽaNO), ale aj bývalý minister obrany Ľubomír Galko. Informoval o tom Peter Weisenbacher z Inštitútu ľudských práv.

Viac k témam: Andrej Danko, Homofób roka, homosexuáli, homosexuálne manželstvá
Zdroj: Webnoviny.sk – Danko reaguje na získanie anticeny Homofób roka, vyhlasovateľov pozýva do parlamentu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *