Home / šport / KHL / Mladík Kelemen sa zrejme dočká debutu v KHL, podpísal zmluvu s HC Slovan Bratislava

Mladík Kelemen sa zrejme dočká debutu v KHL, podpísal zmluvu s HC Slovan Bratislava

BRATISLAVA 2. júla (WebNoviny.sk) – HC Slovan Bratislava podpísal zmluvu s mladým hokejovým útočníkom Milošom Kelemenom.

Kontrakt ešte podlieha registrácii na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve. Informuje o tom oficiálny web „belasých“. Osemnásťročný krídelník je odchovancom HKM Zvolen, kde prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami a zahral si aj v seniorskom mužstve.

Odporúčame:
HC Slovan Bratislava získal amerického obrancu, tréner Országh priblížil jeho kvality

V A-tíme „rytierov“ nastúpil v minulej sezóne slovenskej najvyššej súťaže na desať duelov zápasov v základnej časti, v ktorých raz asistoval. V desiatich dueloch play-off strelil dva góly a na ďalšie dva prihral.

Účastník ostatných juniorských MS nebude jediným mladíkom, ktorý dostane príležitosť v kádri bratislavského Slovana. „Belasí“ avizujú, že šancu ukázať svoje schopnosti budú mať okrem Miloša Kelemena aj obrancovia Dávid Boldižár, Tomáš Hedera, Roman Ledenev a ruský útočník Jegor Baranov. Klub zároveň finalizuje príchod krídelníka Adama Lišku zo zámorskej súťaže OHL.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, HKm Zvolen, hokej, KHL Kontinentálna hokejová liga, Miloš Kelemen, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – Mladík Kelemen sa zrejme dočká debutu v KHL, podpísal zmluvu s HC Slovan Bratislava © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *