Home / šport / Hokej / Brankár Mrázek zmenil v NHL svoje pôsobisko, podpísal zmluvu s „hurikánmi“

Brankár Mrázek zmenil v NHL svoje pôsobisko, podpísal zmluvu s „hurikánmi“

RALEIGH 2. júla (WebNoviny,sk) – Český hokejový brankár Petr Mrázek bude od nasledujúcej sezóny pôsobiť v tíme zámorskej NHL Carolina Hurricanes.

Odporúčame:
Brankár Halák v NHL mení dres, bude spoluhráčom Cháru v Bostone

Dvadsaťšesťročný rodák z Ostravy podpísal s „hurikánmi“ kontrakt na jeden rok, počas ktorého si zarobí 1,5 milióna amerických dolárov. „Petr má na mladého brankára veľa skúseností. Očakávame od neho zdravé zvýšenie konkurencie v bránkovisku,“ uviedol generálny manažér Caroliny Don Waddell pre oficiálnu klubovú stránku.

Mrázek chytal v uplynulej sezóne za Detroit a Philadelphiu, spolu nastúpil na 39 duelov základnej časti a zachytal si aj v jednom zápase play-off. Svoju krajinu reprezentoval na Svetovom pohári 2016 a dvoch majstrovstvách sveta, na šampionáte v roku 2012 získal bronz.

Viac k témam: Carolina Huricanes, hokej, NHL, Petr Mrázek
Zdroj: Webnoviny.sk – Brankár Mrázek zmenil v NHL svoje pôsobisko, podpísal zmluvu s „hurikánmi“ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kouč slovenského majstra Stavjaňa naznačil pokračovanie v Nitre, do dôchodku sa nechystá ani Mezei

Pre kouča klubu spod Zoboru Antonína Stavjaňu je to druhý titul v slovenskej extralige, ten prvý získal v sezóne 2015/2016, keď sa s Nitrou radoval z prvej zlatej medaily.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *