Home / šport / Futbal / Juraja Halenára údajne našli mŕtveho v bratislavskom lese, polícia začala trestné stíhanie

Juraja Halenára údajne našli mŕtveho v bratislavskom lese, polícia začala trestné stíhanie

BRATISLAVA 30. júna (WebNoviny.sk) – Vo veku 35 rokov údajne zomrel bývalý slovenský futbalista Juraj Halenár.

Podľa TV JOJ v sobotu popoludní našli v bratislavskom parku zvanom Vrakunský lesopark telo muža a má ísť práve o trnavského rodáka.

Bol nezvestný druhý deň

Počas kariéry pôsobil aj v troch bratislavských kluboch – Interi, Artmedii Petržalka a Slovane. „Juraj Halenár bol nezvestný už druhý deň. Na miesto mala prísť jeho sestra aj niekoľko futbalistov,“ referuje TV JOJ.

Polícia oficiálne nepotvrdila totožnosť mŕtveho muža.

Bola nariadená súdna pitva

V sobotu v popoludňajších hodinách sme prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života vo Vrakunskom lesoparku. Oznámenie hliadka PZ preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Na miesto bol privolaní obhliadajúci lekár. Pre zistenie presných príčin smrti bola nariadená súdna pitva. Totožnosť muža polícia zistila, ide o 35-ročného Trnavčana.Vecou sa zaoberá Obvodné oddelenie okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave 2. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ povedala pre TV JOJ hovorkyňa KR PZ v Bratislave Veronika Slamková.

Juraj Halenár bol odchovanec Lokomotívy Trnava, okrem bratislavských tímov hral v maďarskej Nyíregyháze, v Česku za Olomouc. V najvyššej slovenskej súťaži nastrieľal dovedna 125 gólov.

Viac k témam: futbal, Juraj Halenár, úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Juraja Halenára údajne našli mŕtveho v bratislavskom lese, polícia začala trestné stíhanie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovan Bratislava obhájili titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži, Zlaté Moravce sú už istý zostupujúci

„Tešíme sa, že sa nám podarilo získať titul, a to už päť kôl pred koncom súťaže", uviedol kormidelník Slovana Vladimír Weiss starší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *