Home / šport / KHL / HC Slovan Bratislava získal amerického obrancu, tréner Országh priblížil jeho kvality

HC Slovan Bratislava získal amerického obrancu, tréner Országh priblížil jeho kvality

BRATISLAVA 30. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský účastník nadnárodnej Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), HC Slovan Bratislava, získal do svojich radov Američana Nicholasa Schausa.

Ako referuje oficiálny klubový web, 31-ročný obranca v uplynulej sezóne 2017/2018 pôsobil v Metallurgu Magnitogorsk a Červenej hviezde Kchun-lun. V minulosti hrával aj v českých Pardubiciach či rakúskom Innsbrucku. Jeho zmluva ešte podlieha registrácii na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve.

Odporúčame:
Sersen pokračuje v HC Slovan Bratislava, „belasí“ získali aj českého útočníka

„Po rozhodnutí Nicka Eberta upísať sa švédskemu Örebro, sme sa snažili do mužstva získať podobný typ obrancu. Verím, že sa nám to v osobe Nicholasa Schausa podarilo. Americký bek je dobrým korčuliarom, dôležitým hokejistom v presilových hrách. Má kvalitnú strelu, výhodou je tiež to, že je pravák,“ povedal o novom hráčovi tréner Slovana Vladimír Országh.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, KHL Kontinentálna hokejová liga, Nicholas Schaus, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – HC Slovan Bratislava získal amerického obrancu, tréner Országh priblížil jeho kvality © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *