Home / šport / Futbal / Video: Maradona po víťaznom góle Argentíny ukazoval vztýčené prostredníky, ratovať ho museli záchranári

Video: Maradona po víťaznom góle Argentíny ukazoval vztýčené prostredníky, ratovať ho museli záchranári

PETROHRAD 27. júna (WebNoviny.sk) – Legendárny argentínsky futbalista Diego Armando Maradona mimoriadne intenzívne prežíval utorňajší duel svojich krajanov v D-skupine majstrovstiev sveta v Rusku (14. júna – 15. júla) proti Nigérii (2:1), ktorý napokon pre „albicelestes“ znamenal postup s odretými ušami do osemfinále šampionátu.

Odporúčame:
Video: Argentína postúpila do osemfinále MS vo futbale 2018, skórovali Messi a Rojo

Päťdesiatsedemročného rodáka z Lanúsu museli krátko po záverečnom hvizde ošetriť priamo v čestnej lóži petrohradského štadióna Krestovskij, médiá ponúkli zábery, ako jeden z ošetrovateľov meria Maradonovi pulz.

„Božského Diega“ počas stretnutia pristihli televízne kamery, ako sedí v hľadisku s privretými očami. Vtedy mu však zrejme nič nebolo, pretože po víťaznom góle Marcosa Roja v 86. min búrlivo oslavoval a naokolo ukazoval vztýčené prostredníky. Celkovo počas zápasu ukázal prakticky všetky druhy emócií od úplnej skleslosti až po neskonalú detskú radosť.

Maradona bol účastníkom štyroch svetových šampionátov. V roku 1986 v Mexiku ako kapitán skvelými výkonmi priviedol Argentínu k titulu, o štyri roky neskôr v Taliansku bral s národným tímom striebro. V rokoch 2008 – 2010 bol trénerom argentínskej reprezentácie. Na MS 2010 v JAR podľahol bo štvrťfinále Nemecku (0:4) a to bol začiatok jeho konca ako šéfa lavičky náročného tímu.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Všeobecné informácie
Kompletný program a výsledky
Skupiny a nominácie tímov
Tabuľky skupín

Viac k témam: Diego Maradona, futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Maradona po víťaznom góle Argentíny ukazoval vztýčené prostredníky, ratovať ho museli záchranári © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *