Home / šport / Futbal / Slovan si napokon zahrá proti Slavii Praha, nepôjde však o avizovaný superpohár

Slovan si napokon zahrá proti Slavii Praha, nepôjde však o avizovaný superpohár

BRATISLAVA 22. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa predsa stretne s českou Slaviou Praha. Obidva tímy odohrajú v metropole Česka prípravný zápas namiesto Česko-slovenského superpohára.

Ten sa mal uskutočniť v piatok 29. júna v Bratislave, mestská časť Nové Mesto však po konzultácii s Policajným zborom SR podujatie z bezpečnostných dôvodov zrušila. „Federálna“ konfrontácia sa uskutoční v rovnaký deň od 18.30 h na štadióne Slavie v Eden Aréne.

Odporúčame:
Slovenský futbalový zväz sa dištancuje od informácií, že klamal o termíne zrušeného superpohára

„Napriek tomu, že zápas oficiálne ponesie prípravný charakter, budeme ho vnímať ako neoficiálny Česko-slovenský superpohár a pristúpime k nemu s plnou vážnosťou. Je výborné, že napokon vyhral futbal a vďaka vôli oboch klubov si zmeriame sily s naším tradičným federálnym rivalom. Po dvadsiatich piatich rokoch sa opäť predstavíme v Edene, čo vnímame ako veľkú prestíž. Rád by som sa poďakoval vedeniu Slavie Praha na čele s pánom Tvrdíkom za ústretovosť a ochotu, ktorú prejavili pri organizácii tohto prípravného zápasu,“ uviedol na oficiálnom webe „belasých“ viceprezident klubu Ivan Kmotrík mladší.

Slovan Bratislava 29. júna nastúpi aj na iný prípravný duel so Zenitom Petrohrad v rakúskom Salzburgu (15.00 h). „Belasí“ situáciu vyriešili rozdelením A-mužstva na dve časti, jedna si zmeria sily s ruským tímom na neutrálnej pôde, druhá sa predstaví v Prahe proti Slavii.

Viac k témam: Česko-slovenský superpohár vo futbale, futbal, Ivan Kmotrík ml., SFZ Slovenský futbalový zväz, SK Slavia Praha, ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovan si napokon zahrá proti Slavii Praha, nepôjde však o avizovaný superpohár © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *