Home / SLOVENSKO / Požiar kravína v obci Brestov napáchal škody za 50-tisíc eur

Požiar kravína v obci Brestov napáchal škody za 50-tisíc eur

BRESTOV 17. júna (WebNoviny.sk) – Pri požiari maštale na Poľnohospodárskom družstve v obci Brestov (okres Humenné) vznikla škoda, ktorú predbežne vyčíslili na 50-tisíc eur. Požiar vznikol v sobotu 16. júna okolo 16:00 a hasičom sa ho podarilo lokalizovať pred 20:00.

Ako agentúru SITA informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, evakuovaných pri ňom bolo 60 kusov hovädzieho dobytka, dva kusy dobytka museli napokon utratiť.

Odporúčame:
Foto: V Stupave auto vrazilo do plynovej prípojky, evakuovali ľudí (aktualizované)

Pri požiari kravína zasahovalo 15 hasičov z Hasičskej stanice Humenné a Záchrannej brigády Humenné so šiestimi kusmi techniky. „Predpokladaná príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ uviedol operačný dôstojník

Podľa informácií TV JOJ plamene zachvátili objekt, ktorý vlastní talianska rodina Rodovcov, ktorú spájal s pochybnými agrodotáciami aj zavraždený novinár Ján Kuciak. Podľa bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara Rodovo meno figurovalo od roku 2002 v 45 spisoch.

Viac k témam: Brestov, hasiči, Humenné, Ján Kuciak, požiar, Tibor Gašpar
Zdroj: Webnoviny.sk – Požiar kravína v obci Brestov napáchal škody za 50-tisíc eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *