Home / šport / Futbal / Messi a Ronaldo sú podľa Neymara z inej planéty, jeho cieľom je vyhrať MS vo futbale

Messi a Ronaldo sú podľa Neymara z inej planéty, jeho cieľom je vyhrať MS vo futbale

MOSKVA 16. júna (WebNoviny.sk) – Kapitán brazílskej futbalovej reprezentácie na tohtoročných majstrovstvách sveta v Rusku Neymar sa zapojil do debaty o najlepšom hráčovi planéty. Hviezda francúzskeho tímu Paríž St. Germain sa v rozhovore pred úvodným zápasom „kanárikov“ tiež vyjadrila k cieľom na šampionáte.

„Cristiano Ronaldo a Lionel Messi sú pred všetkými ostatnými hráčmi. Vo všetkej skromnosti, v súčasnosti som najlepším hráčom sveta, lebo oni dvaja sú z inej planéty,“ povedal na úvod s úsmevom na tvári Neymar. Brazílčan podľa portálu Goal.com neskôr dodal, „nechcem byť najlepším hráčom, mojím cieľom je byť majster sveta. Zisk trofeje by nesmierne potešil mňa, moju rodinu aj moje rodisko.“

Odporúčame:
Futbalisti Brazílie sa pozitívne naladili na majstrovstvá sveta, vo Viedni nedali šancu Rakúšanom

Brazília v E-skupine nastúpi proti Švajčiarsku, Kostarike a Srbsku, pričom Neymar očakáva špeciálnu pozornosť od hráčov súpera. „Ak ma niekto kopne, pôjdem ďalej s loptou a protihráči z toho budú frustrovaní. Ak budem s nervami na hrane, upokojím sa. Nedám rozhodcovi akúkoľvek možnosť vylúčiť ma,“ vyjadril sa brazílsky kapitán.

Vrátil aj k zraneniu chrbta zo štvrťfinálového zápasu proti Kolumbii na domácom svetovom šampionáte z roku 2014. „Tentokrát sa budem snažiť vyhýbať podobným situáciám. Okrem toho, že som starší, som aj lepšie pripravený ako pred štyrmi rokmi.“

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Všeobecné informácie
Kompletný program a výsledky
Skupiny a nominácie tímov
Tabuľky skupín

Viac k témam: Cristiano Ronaldo, futbal, Lionel Messi, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Neymar
Zdroj: Webnoviny.sk – Messi a Ronaldo sú podľa Neymara z inej planéty, jeho cieľom je vyhrať MS vo futbale © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *