Home / SLOVENSKO / Foto: V Stupave auto vrazilo do plynovej prípojky, evakuovali ľudi

Foto: V Stupave auto vrazilo do plynovej prípojky, evakuovali ľudi

BRATISLAVA 16. júna (WebNoviny.sk) – Hasiči zasahovali skoro ráno pri dvoch dopravných nehodách – v Stupave a v Bratislave. Ako agentúru SITA informovali z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, krátko pred pol štvrtou ráno im nahlásili dopravnú nehodu vozidla na Dlhej ulici v Stupave.

Po príjazde na miesto hasiči zistili, že osobné auto narazilo do plynovej prípojky pred rodinným domom a prevrátilo sa na strechu. Pre únik plynu museli evakuovať 21 ľudí z blízkych domov.

Odporúčame:
Foto: Polícia hľadá vodiča, ktorý zrazil chodkyňu

Hasiči zmerali ovzdušie na zistenie prítomnosti metánu v ovzduší a vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia. V spolupráci s prítomnými plynármi zastavili unikajúci plyn. Krátko pred pol šiestou sa evakuovaní obyvatelia už mohli vrátiť do svojich obydlí. Z miesta zásahu neboli nahlásené žiadne zranené osoby.

Hasiči zasahovali ráno pred pol piatou aj pri čelnej zrážke dvoch osobných áut na Rybničnej ulici v Bratislave. V spolupráci s posádkou Záchrannej zdravotnej služby poskytli dvom osobám prvú pomoc a na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia.

Zobraziť fotogalériu k článku:
V Stupave auto vrazilo do plynovej prípojky, evakuovali ľudi

Viac k témam: nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: V Stupave auto vrazilo do plynovej prípojky, evakuovali ľudi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *