Home / šport / Futbal / Na MS v Rusku sa blysne Ronaldo či Messi, chýbať však bude Buffon a „superstar“ Ibrahimovič

Na MS v Rusku sa blysne Ronaldo či Messi, chýbať však bude Buffon a „superstar“ Ibrahimovič

MOSKVA 14. júna (WebNoviny.sk) – Nie všetky futbalové hviezdy v najbližších dňoch a týždňoch ukážu svoje umenie na ruských trávnikoch. A to dokonca ani z krajín, ktoré nebudú chýbať na šampionáte. Nemcom nepomôžu produktívny stredopoliar Manchestru City Leroy Sané či strelec víťazného gólu vo finále MS 2014 Mario Götze.

Odporúčame:
MS vo futbale 2018: Kompletný program a výsledky

Konečná nominácia Francúzska je bez útočníkov Karima Benzemu, Anthonyho Martiala a Dimitriho Payeta, päťnásobní majstri sveta Brazílčania si budú musieť poradiť bez zraneného pravého obrancu Daniho Alvesa, Španieli zasa nepotrebovali Álvara Moratu či Marca Bartru. Prekvapením je aj absencia brankára Joea Harta v anglickom výbere či stredopoliara Radju Nainggolana v belgickom tíme.

Odporúčame:
Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku: Štadióny (foto)

Už dávnejšie bolo známe, že Švédi nemajú záujem o svoju „superstar“ nedávneho obdobia Zlatana Ibrahimoviča. Na MS 2018 si nezahrajú ani veterán v talianskej bránke Gianluigi Buffon, Walesan Gareth Bale, Slovinec Jan Oblak, Čiľan Arturo Vidal, Gabončan Pierre-Emerick Aubameyang, Bosniak Edin Džeko, Ukrajinec Andrij Jarmolenko či Slovák Marek Hamšík, keďže ich národné tímy sa nekvalifikovali.

Odporúčame:
Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku: Rozhodcovia

 

 

Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku
Zdroj: Webnoviny.sk – Na MS v Rusku sa blysne Ronaldo či Messi, chýbať však bude Buffon a „superstar“ Ibrahimovič © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *