Home / SLOVENSKO / Maďaričovi sa zdala Kiskova správa neúplná, Petrák v reakcii spomenul kauzu zubára z Popradu

Maďaričovi sa zdala Kiskova správa neúplná, Petrák v reakcii spomenul kauzu zubára z Popradu

BRATISLAVA 13. júna (WebNoviny.sk) – Exminister kultúry a poslanec za Smer-SD Marek Maďarič vníma správu prezidenta Andreja Kisku o stave republiky tak, že ju podal z negatívneho pohľadu a pripomenul to podstatné, čo sa na Slovensku udialo.

Maďaričovi sa zdala správa neúplná

„S viacerými charakteristikami súhlasím. Na druhej strane sa mi zdalo, že správa bola neúplná, že nežijeme len v tak negatívnom svete. Ale je to právo pána prezidenta,“ vyhlásil Maďarič.

Odporúčame:
Správa prezidenta Andreja Kisku o stave republiky, s ktorou vystúpil v parlamente

Prečo počas vystúpenia Kisku nesedel v pléne predseda Smeru-SD poslanec Robert Fico a Robert Kaliňák, ako aj ďalší poslanci za Smer-SD, to Maďarič nevie. Na otázku, či poslanecký klub Smer-SD dostal pokyn, aby sa v pléne počas vystúpenia prezidenta nezúčastnil, Maďarič odpovedal, že o žiadnom pokyne nevie.

Kauza zubára z Popradu

Poslanec Ľubomír Petrák (Smer-SD) v reakcii na prejav prezidenta povedal, že to nebol vyvážený prejav štátnika.

Odporúčame:
Kiska vo svojej správe o stave republiky v parlamente hovoril o vražde Kuciaka, ale venoval sa aj iným oblastiam

„Skôr mi to v niektorých pasážach pripadalo ako prejav predsedu opozičnej strany, na ktorú sa pravdepodobne pán prezident pripravuje. Myslím si, že tam bolo príliš veľa kritiky na spôsob vyšetrovania vraždy Jána Kuciaka, príliš veľa pozornosti bolo venovanej týmto udalostiam,“ povedal s tým, že tá kritika nie je absolútne na mieste.

Odporúčame:
Foto: Kotlebovci narušili prejav prezidenta Kisku v parlamente

„V prípade, že pán prezident hovoril o majetkových kauzách, ktoré sú problémom, tak zjavne by som asi v niektorých pasážach bol opatrnejší, lebo medzi majetkové kauzy považujem aj kauzu zubára z Popradu,“ uviedol Petrák. Myslí si, že prejavy nedôvery verejnosti voči politikom živí opozícia a tento proces je podľa neho zameraný na škandalizovanie za každú cenu.

Viac k témam: Andrej Kiska, Ľubomír Petrák, Marek Maďarič, Národná rada SR, Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Maďaričovi sa zdala Kiskova správa neúplná, Petrák v reakcii spomenul kauzu zubára z Popradu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *