Home / SLOVENSKO / Bugár rešpektuje Kiskovo videnie problémov Slovenska, správu o stave republiky okomentoval aj Danko

Bugár rešpektuje Kiskovo videnie problémov Slovenska, správu o stave republiky okomentoval aj Danko

BRATISLAVA 13. júna (WebNoviny.sk) – Predseda parlamentu Andrej Danko (SNS) k správe o stave republiky prezidenta Andreja Kisku povedal, že je právom hlavy štátu a súčasne „našou povinnosťou vypočuť si prejav pána prezidenta“.

Odporúčame:
Správa prezidenta Andreja Kisku o stave republiky, s ktorou vystúpil v parlamente

„Niektoré veci, ktoré pomenoval, sú na väčšiu diskusiu, niektoré sú z pohľadu prezidentskej kancelárie, myslím si, že z niektorých vecí sa dá poučiť, ďalšie sú iné v reále,“ povedal. Podľa neho ak sa Slovensko nepohne cestou, že sa nebudeme urážať, ale problémy budeme riešiť a hľadať kompromisy, „tak to je cesta do pekla, kde budú vládnuť Sulík, Matovič a Kollár.“

Odporúčame:
Kiska vo svojej správe o stave republiky v parlamente hovoril o vražde Kuciaka, ale venoval sa aj iným oblastiam

Podpredseda parlamentu a šéf Mosta-Híd Béla Bugár rešpektuje prezidentovo videnie problémov Slovenska. „No napriek problémom, s ktorými sa boríme, je podľa mňa v tejto krajine stále veľa pozitívnej energie a pozitívneho pokroku, ktoré sa udiali v uplynulých dvoch rokoch. Zodpovednosť, ktorá je na pleciach každého politika, nielen vlády a koalície, je to, aby sme dokázali byť skutočne objektívni a dokázal hovoriť nielen o problémoch, ale aj úspechoch. Len tak totiž dokážeme vliať pozitívnu a konštruktívnu energiu nielen do politiky, ale aj celej spoločnosti,“ uviedol s tým, že je škoda, že pozitívne a štátnicke pasáže v prejave prezidenta zanikli.

Odporúčame:
Foto: Kotlebovci narušili prejav prezidenta Kisku v parlamente

Viac k témam: Andrej Danko, Andrej Kiska, Béla Bugár, Národná rada SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Bugár rešpektuje Kiskovo videnie problémov Slovenska, správu o stave republiky okomentoval aj Danko © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľká noc je najstarším a najvýznamnejším kresťanským sviatkom. Poznáte jej históriu a pôvod?

Vysvetlenie pôvodu názvu „veľká“ treba hľadať v časoch otroctva Židov v starovekom Egypte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *