Home / SLOVENSKO / Accenture otvára Liquid Studio a Nano Lab v Bratislave na podporu inovácií pre klientov pomocou rýchlejšieho vývoja aplikácií

Accenture otvára Liquid Studio a Nano Lab v Bratislave na podporu inovácií pre klientov pomocou rýchlejšieho vývoja aplikácií

BRATISLAVA 13. júna (WBN/PR) – Spoločnosť Accenture (NYSE: ACN) otvorila v Bratislave nové Liquid Studio, ktoré má jej klientom pomôcť urýchliť inovácie a vývoj softvéru, spolu s Nano Lab, ktorý ponúka prístup k výsledkom rozsiahleho výskumu a vývoja realizovaného v rámci Accenture Labs na celom svete.

V bratislavskom Liquid Studiu majú klienti možnosť spolupracovať s vysoko kvalifikovanými odborníkmi zo spoločnosti Accenture na rýchlejšom a agilnejšom vývoji inovatívnych riešení. Na dosiahnutie tohto cieľa sú tímy v jednotlivých Liquid Studiách úzko prepojené.

Pri práci využívajú najmodernejšie prístupy k vývoju aplikácií prostredníctvom agilných metodík podporovaných funkciami DevOps a venujú sa najnovším technológiám, vrátane umelej inteligencie, rozšírenej reality, blockchainu a cloudových riešení.

Bratislavské Liquid Studio dopĺňa Nano Lab, ktorý prináša najnovšie poznatky z aplikovaného výskumu v Accenture Labs na celom svete a na konkrétnych prípadových štúdiách a demo ukážkach názorne demonštruje biznis potenciál nových technológií.

„S touto novou ponukou dokážeme našim klientom prinášať najnovšie technologické inovácie, a to formou prostredia pripomínajúceho startupovú kultúru, v rámci ktorého dokážeme spoluvytvárať a prototypovať nové riešenia,“ hovorí Carlo Trimarchi, Europe Advanced Technology Centers Lead v Accenture. „Teraz dokážeme vyvíjať a implementovať riešenia rýchlejšie a efektívnejšie, z čoho na konci profitujú naši klienti.“

Tomáš Volek, generálny riaditeľ Accenture pre Slovensko a Maďarsko, dodáva: „Otvorením týchto nových zariadení v Bratislave potvrdzujeme svoj záväzok investovať v tomto regióne. Takéto rozšírenie našich aktivít nám okrem iného umožňuje ponúknuť nové, zaujímavé možnosti kariéry v oblasti informačných technológií našim súčasným, ako aj budúcim zamestnancom.“

Nové Accenture Liquid Studio a Nano Lab ďalej rozširujú vývojárske možnosti Accenture Advanced Technology Centre, ktoré v Bratislave funguje už od roku 2003.

Pracoviská Accenture Liquid Studio a Nano Lab sú neoddeliteľnou súčasťou Accenture Innovation Architecture, ktorá prepája viaceré kapacity firmy – od výskumu, zakladania spoločných podnikov a laboratórií až po štúdiá a inovačné a dodávateľské centrá – s cieľom vyvíjať a zavádzať disruptívne inovácie pre klientov a rýchlejšie ich nasadzovať vo väčšom meradle.

O spoločnosti Accenture

Accenture je popredná globálna spoločnosť poskytujúca široké spektrum odborných služieb a riešení v oblasti strategických, konzultačných, digitálnych a technologických služieb a služieb v oblasti prevádzky podnikov.

Vďaka kombinácii jedinečných skúseností a rozsiahlych odborných znalostí naprieč viac ako 40 priemyselnými odvetviami – a s podporou najväčšej siete delivery centier na svete – dokáže Accenture prepájať biznis a technológie s cieľom pomôcť klientom zlepšovať ich výsledky a vytvárať udržateľnú hodnotu pre ich akcionárov.

S približne 442,000 zamestnancami poskytuje Accenture služby klientom vo viac ako 120 krajinách sveta a prináša inovácie, ktoré pomáhajú zlepšovať spôsob práce a fungovanie prostredia v ktorom pôsobíme. Viac informácií na www.accenture.com. 

Viac k témam: Accenture, hudba, WBN/PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Accenture otvára Liquid Studio a Nano Lab v Bratislave na podporu inovácií pre klientov pomocou rýchlejšieho vývoja aplikácií © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *