Home / SVET / Syn zabil svoju matku a jej telo spálil v grile, pred vraždou vraj „doňho vstúpil Boh“

Syn zabil svoju matku a jej telo spálil v grile, pred vraždou vraj „doňho vstúpil Boh“

MERIDEN 12. júna (WebNoviny.sk) – Muž z amerického Connecticutu zavraždil svoju matku a jej telo spálil v grile. Tridsaťštyriročný Kyle Tucker polícii povedal, že matku udrel do hlavy bejzbalovou pálkou a jej telo potom počas ôsmich hodín spálil v grile.

V súčasnosti ho zadržiavajú na kauciu päť miliónov dolárov (v prepočte približne 4,2 milióna eur). Pred súd sa postaví 19. júna.

Odporúčame:
Turek je podozrivý z vraždy tínedžerky, dobodať ju mal v parku vo Viersene

Polícia uviedla, že 60-ročnú Donnu Tucker z Hamdenu od piatka hľadala jej sestra. Muža v sobotu obžalovali z vraždy po tom, ako objavili ostatky obete vrátane rozbitej lebky. Tucker vypovedal, že ho matka chcela otráviť a predtým, ako ju udrel, „doňho vstúpil Boh“.

Po vražde sa pokúšal chemikáliami očistiť kuchyňu a premaľoval stenu od krvi. Sestra obete Denise vyšetrovateľom povedala, že jej synovec má psychické problémy. „Môj brat zavraždil moju matku,“ vyjadril sa pre políciu ďalší zo synov zosnulej.

Viac k témam: krimi, polícia, USA, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Syn zabil svoju matku a jej telo spálil v grile, pred vraždou vraj „doňho vstúpil Boh“ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rusi pri útokoch na dedinu Očeretyne používajú aj chemické zbrane, tvrdí hovorca ukrajinskej skupiny síl

Dedina leží približne 50 kilometrov južne od mesta Časiv Jar.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *