Home / šport / Tenis / Djokovič si zahrá na tráve, dostal voľnú kartu do Queen´s Clubu

Djokovič si zahrá na tráve, dostal voľnú kartu do Queen´s Clubu

LONDÝN 12. júna (WebNoviny.sk) – Srbský tenista Novak Djokovič sa predstaví na turnaji Fever-Tree Championship na tráve v londýnskom Queen´s Clube (18.- 24. 6.), tradičnej generálke na slávny Wimbledon. Dostal tam voľnú kartu od organizátorov.

Dvanásťnásobný grandslamový šampión Djokovič po veľkom sklamaní a prehre vo štvrťfinále Roland Garros na parížskej antuke s Talianom Marcom Cecchinatom spochybnil svoju účasť v krátkej sezóne na tráve, ale napokon sa rozhodol bojovať.

Odporúčame:
Video: Djokovič bol po prehre s Cecchinatom sklamaný ako nikdy predtým, spôsobil aj chaos

Djokovič sa predstaví v Queen´s Clube po ôsmich rokoch. V roku 2008 tam bol vo finále. „Teším sa na tento turnaj, hrať na tráve pred anglickou diváckou kulisou je vždy príťažlivé,“ uviedol 31-ročný Novak Djokovič aj na webe ATP World Tour.

Atraktívny zoznam účastníkov tohto podujatia z kategórie ATP World Tour 500 obsahuje mená ako svetová jednotka Rafael Nadal, päťnásobný šampión Andy Murray, Stan Wawrinka či Marin Čilič. Dovedna 11 hráčov z najlepšej svetovej dvadsiatky by malo ladiť formu na Wimbledon v Queen´s Clube. Prítomný bude aj obhajca trofeje vo dvojhre Španiel Feliciano López či Austrálčan Nick Kyrgios a Kanaďan Denis Shapovalov.

Viac k témam: Novak Djokovič, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Djokovič si zahrá na tráve, dostal voľnú kartu do Queen´s Clubu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Chorvátsky tenista Ivo Karlovič definitívne končí profesionálnu kariéru, počas nej zaznamenal takmer 14-tisíc es

Karlovič sa počas kariéry zviditeľnil predovšetkým svojím „delovým" podaním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *